Ανακαίνιση Μπάνιου

Υπάρχουν πολλά σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού περάσετε στην αναδιαμόρφωση του μπάνιου, όπως πόσο κοστίζει και τι θέλετε. Λάβετε επίσης υπόψη ότι μπορεί να χρειαστεί να ρυθμίσετε και τα υδραυλικά στο μπάνιο. Το μπάνιο είναι ο πλήρης προσωπικός χώρος του σπιτιού, όπου χαλαρώνουμε και ανανεώνουμε μετά από μια κουραστική μέρα. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να είναι λειτουργικό, αλλά και όμορφο. Εκτός από το ότι είναι καθαρό, ευρύχωρο και ασφαλές, το μπάνιο μας πρέπει επίσης να δημιουργήσει τη σωστή ατμόσφαιρα, για να νιώσετε άνετα σε αυτό.

Η ανακαίνιση του μπάνιου με την "Technical Express" προσφέρει ακριβώς αυτήν την ανανέωση που μετατρέπει το μπάνιο στο πιο χαλαρωτικό μέρος του σπιτιού. Με τη χρήση υπερσύγχρονου εξοπλισμού και χάρη στην εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού μας, δίνουμε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, προκειμένου να δημιουργήσουμε τον ιδανικό χώρο για εσάς. Η στενή συνεργασία με τους πελάτες μας και η αίσθηση ευθύνης απέναντι στις ειδικές ανάγκες σας οδηγεί σε ένα ολοκαίνουργιο μπάνιο ακριβώς όπως ονειρεύεστε και πάντα βασισμένο στο αρχικό σας σχέδιο.

Εμπνευστείτε από τις προτάσεις μας και βρείτε αυτό που ικανοποιεί όλες τις επιθυμίες σας στην πιο άνετη, ολοκληρωμένη και προσιτή ανακαίνιση μπάνιου! Η Technical Express αναλαμβάνει την ανακαίνιση μπάνιου, καλεστε μας τωρα στο 210 277 0313 

Θα μετατρέψουμε το παλιό σας μπάνιο σε μοντέρνο μπάνιο

Κάθε ανακαίνιση για εμάς είναι ένα μοναδικό έργο! Μελετάμε τον χώρο σας με μεγάλη προσοχή. Η ανακαίνιση του μπάνιου είναι ένα σύνολο εργασιών που πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή από έμπειρα συνεργεία, με σωστή καταγραφή προβλημάτων και σωστό σχεδιασμό του νέου μπάνιου. Η Technical Express έχει 25+ χρόνια εμπειρίας ανακαίνισης μπάνιου με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες.

Όπως όλοι έχουμε δει, ένα από τα πιο δύσκολα είδη ανακαινίσεων στο σπίτι είναι το μπάνιο. Η υγρασία, οι διαρροές στο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης, σπασμένα πλακάκια, ένα παράθυρο που δεν σφραγίζεται όταν είναι κλειστό, η ντεμοντέ αισθητική και η έλλειψη λειτουργικότητας του χώρου, είναι μερικά προβλήματα που μας αναγκάζουν να κάνουμε ανακαίνιση στο μπάνιο μας.

ανακαινιση μπανιου αθηνα

Ψαχνετε για ανακαινιση με υψηλες προδιαγραφες?

5 Ιδέες για να κάνετε το μικρό σας μπάνιο να φαίνεται μεγαλύτερο!

Επειδή έχετε ένα μικρό μπάνιο δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να είστε δημιουργικοί! Διαβάστε τον οδηγό μας για να ανακαινίσετε καλύτερα το μικρό σας μπάνιο..

Έχετε μικρό μπάνιο και αναζητάτε ιδέες ανακαίνισης μπάνιου που θα κάνουν όλο τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερο; Το ίδιο ισχύει για τα περισσότερα διαμερίσματα στην Αθήνα. Η έλλειψη τετραγωνικών μέτρων, το περιορισμένο φυσικό φως και ο αριθμός των λαμπτήρων που το περιβάλλουν, καθιστούν ένα μικρό μπάνιο ένα από τα πιο δύσκολα μέρη για διακόσμηση. Αλλά αν το μπάνιο έχει ανακαινιστεί σωστά, ολόκληρο το δωμάτιο μπορεί να φαίνεται πιο φωτεινό και πιο ευρύχωρο. Και όχι, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά ευρώ για να χαράξετε ένα παράθυρο στον τοίχο.

Η Technical Express συλλέγει μερικές σύγχρονες ιδέες που υπερβαίνουν τον διαθέσιμο χώρο και αποδεικνύει ότι τα έντονα σχεδιαστικά στοιχεία μπορούν να βρεθούν στο σπίτι ακόμη και στα μικρότερα δωμάτια. Εδώ είναι οι καλύτεροι τρόποι για να μετατρέψετε τα σκονισμένα δωμάτια, τα μισά μπάνια και τα μικρά (μερικές φορές χωρίς παράθυρα) μπάνια σε λιγότερο περιορισμένες, πιο ευχάριστες καταστάσεις. Το μικρό μπάνιο σας μπορεί να είναι το επόμενο αγαπημένο σας δωμάτιο.

μικρη ανακαινιση-μπανιου-αθηνα
 1. Χρησιμοποιήστε ανοιχτά χρώματα και έξυπνη αντίθεση.

  Κρατήστε την αγάπη σας για βαθύ μπλε και γκρι χρώματα για μεγαλύτερα δωμάτια στο σπίτι σας. Δεν θα βοηθήσουν το μικρό σας μπάνιο. Τα ανοιχτά χρώματα ανοίγουν ένα δωμάτιο, οπότε φροντίστε να βάψετε το μπάνιο σας χρησιμοποιώντας ένα ελαφρύ, απαλό, ουδέτερο χρώμα. Οι φωτεινοί τοίχοι είναι πιο αντανακλαστικοί, καθιστώντας έναν χώρο ανοιχτό και ευάερο, γεγονός που βοηθά στη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος που δημιουργείται από το φυσικό φως Τα σκούρα χρώματα, από την άλλη πλευρά, τείνουν να απορροφούν φως, κάνοντας ένα δωμάτιο να φαίνεται μικρότερο.

 2. Χρησιμοποιήστε έξυπνο φωτισμό

  Ο οπίσθιος φωτισμός του καθρέφτη! Αυτό μπορεί να είναι ένας κομψός και μοντέρνος τρόπος ενίσχυσης του φωτός. Αν δεν έχετε χώρο για απλίκες ή απλά θέλετε μια πιο μινιμαλιστική εμφάνιση.

  Επιτρέποντας φυσικό φως στο μπάνιο ανοίγει το εσωτερικό του χώρου και το κάνει να φαίνεται μεγαλύτερο. Εάν δεν έχετε πολύ φυσικό φως, μπορείτε να προσθέσετε κάποια δημιουργικά εφέ χρησιμοποιώντας φωτιστικά. Εάν έχετε πρόσβαση σε φυσικό φως, που μπαίνει στο μπάνιο σας μέσω μεγάλων παραθύρων θα συνδέσει άμεσα το δωμάτιο με τον εξωτερικό χώρο, χωρίς να περιορίζει πλέον τον χώρο σας. Χρησιμοποιήστε τα καθαρά καλύμματα παραθύρων ή τραβήξτε τα πίσω εντελώς, για να επιτρέψετε περισσότερο φως.

  Ο οπίσθιος φωτισμός του καθρέφτη στο μπανιου
 3. Διατηρήστε καθαρό το δάπεδο, εγκαταστήστε Κρεμαστή Λεκάνη και επιπλω

  Εάν το μπάνιο σας είναι πραγματικά μικροσκοπικό, η εγκατάσταση τουαλέτας με κρεμαστή τουαλέτα είναι μια εξαιρετική επιλογή για να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο. Απλά δίνοντας στο μάτι περισσότερο χώρο στο δάπεδο δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι το μπάνιο είναι μεγαλύτερο.

  Επίσης, το να καλύψετε το δάπεδο με ματαιοδοξία ή δοχεία αποθήκευσης μπορεί να δημιουργήσει έναν περιορισμένο χώρο, για να μην αναφέρουμε τους κινδύνους πτώσης. Ένας βάθρο ή πλωτός νεροχύτης διατηρεί το πάτωμα καθαρό και η εγκατάσταση πλωτής αποθήκευσης θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ό, τι χρειάζεστε σε μήκος.

  Ανακαινιση Μπανιου - Διατηρήστε καθαρό το δάπεδο του μπάνιου, εγκαταστήστε Κρεμαστή Λεκάνη
 4. Χρησιμοποιήστε καθρέφτες - Οι καλά τοποθετημένοι καθρέφτες μπορούν να κάνουν θαύματα

  Οι καθρέφτες δεν είναι μόνο λειτουργικοί, προσθέτουν μια κομψή σχεδίαση, ενώ δημιουργούν επίσης την ψευδαίσθηση περισσότερου χώρου, ειδικά σε ένα μικρό μπάνιο. Ο καθρέφτης αντανακλά όλο το φως στο δωμάτιο, ενώ αντανακλά και άλλα μέρη του δωματίου. Εάν έχετε ένα παράθυρο στο μπάνιο σας, προσπαθήστε να είστε στρατηγικοί τοποθετώντας τον καθρέφτη σας έτσι ώστε να αντανακλά το φυσικό φως. Χρησιμοποιήστε ένα εστιακό σημείο και γωνία τους καθρέφτες σας προς αυτό για να δώσετε την ψευδαίσθηση του βάθους.

  Αντί να κρεμάτε ένα πάνω από τη ματαιοδοξία, σκεφτείτε να αντικατοπτρίζεται έναν ολόκληρο τοίχο του μικροσκοπικού μπάνιου σας. Η αντανάκλαση του φωτός και του μοτίβου (και, μερικές φορές, αυτή η ανοιχτή πόρτα) θα κάνει την ίδια καλή δουλειά που κάνει ένα παράθυρο.

 5. Διαμορφώστε τον χώρο σας φτιάχνοντας χτιστή ντουζιέρα

  Στο περιορισμένο μπάνιο, κάθε ανοιχτός χώρος είναι μια ευκαιρία. Ανακτήστε μέρος του χώρου σας με νιπτήρα κοχύλι ή κυκλική χτιστή ντουζιέρα. Μπορεί να κάνει τη διαφορά, ειδικά σε ένα μικρό μπάνιο. Εγκαταστήστε ένα ράφι στο ντους! Μερικές από τις καλύτερες ιδέες για μικρά μπάνια αφορούν στη δημιουργία χώρου αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένων των σαπουνιών και των μπουκαλιών σας.

  Προσθέστε κόγχη! Μια άλλη σημαντική εξοικονόμηση χώρου; Ένα ντους. Εάν σχεδιάζετε ένα μικρό μπάνιο, φροντίστε να συμπεριλάβετε κόγχη στα σχέδιά σας κόγχη.

Παρτε Δωρεαν προσφορα για ανακαινση μπάνιου

Γιατί χρειάζεστε την "Technical Express" για να κάνετε την ανακαίνιση του μπάνιου σας

Οποιαδήποτε ανακαίνιση τείνει συχνά να είναι μια αγχωτική διαδικασία και γίνεται ακόμη πιο δύσκολη όταν πρέπει να σκεφτούμε το μπάνιο, καθώς υπάρχουν τόσα περισσότερα στοιχεία που πρέπει να λάβουμε υπόψη. Όπως τα υδραυλικά, τα ηλεκτρικά, το επίπεδο του δαπέδου, η στεγανοποίηση του νερού, ο σχεδιασμός και πολλά άλλα, αυτό σίγουρα δεν είναι ένα έργο που θέλετε να κάνετε μόνοι σας, επομένως είναι πάντα καλή ιδέα να αναζητήσετε την ειδική συμβουλή της Technical Express είναι δωρεάν, ζητήστε μία προσφορά τώρα.

Μερικοί ακόμη λόγοι για τους οποίους πρέπει να προσλάβετε την Technical Express για ανακαίνιση μπάνιου σας

 • Καλύτερη εκτέλεση της εργασίας - Η Technical Express γνωρίζει τι χρειάζεται για να αναδιαμορφωθεί το μπάνιο σας γρήγορα, επειδή έχουμε 25 χρόνια εμπειρίας. Ξέρουμε επίσης πώς να μείνουμε εντός του προϋπολογισμού σας, ενώ το μπάνιο σας φαίνεται όμορφο. Το συνεργειο ανακαινιση μπανιου της Technical Express διασφαλίζει ότι έχετε τα σχέδια της επιλογής σας με πολύ εύκολο και ομαλό τρόπο.

 • Εξοικονομούμε το χρόνο σας - Ο χρόνος είναι ο πιο σημαντικός λόγος για τον οποίο πρέπει να μας προσλάβετε. Θα ολοκληρώσουμε τη δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τις περισσότερες φορές, οι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν έχουν εμπειρία να αντιμετωπίζουν εργασίες ανακαίνισης και πρέπει να ξοδεύουν πολύ χρόνο μελετώντας και μαθαίνοντας διαφορετικά πράγματα σχετικά με την ανακαίνιση μπάνιου. Εάν θέλετε να γίνει σύντομα η εργασία αναδιαμόρφωσης του μπάνιου σας,  αναθέστε στην Technical Express την ανακαίνιση του μπάνιου σας.

 • Γνωρίζουμε τις απαιτήσεις για τα μπάνια -Ένας ειδικός στην αναδιαμόρφωση του μπάνιου μπορεί να κάνει το μπάνιο σας να μοιάζει με αυτό που θέλετε να σας ταιριάζει ενώ προσαρμόζει της απαιτήσεις που χρειάζεται όλη η οικογένειά σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν το πόσο σημαντικό είναι το πάτωμα του μπάνιου να έχει σωστή ρήση για να το διατηρεί στεγνό και καθαρό και είναι κάτι που δεν μπορείτε να διορθώσετε αργότερα.

 • Ασφάλεια - Η ασφάλεια είναι ένα άλλο πλεονέκτημα που παρέχεται με την ανάθεσης του έργου στην Technical Express. Ορισμένες εργασίες ανακαίνισης μπάνιου απαιτούν τη χρήση εξειδικευμένων εργαλείων με εξειδικευμένες γνώσεις για να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει διαρροή νερού για τα επόμενα χρόνια. Ενώ προσπαθείτε να εκτελέσετε αυτήν την εργασία μόνοι σας, μπορεί να καταλήξετε να βλάψετε μόνοι σας και να προκαλέσετε ζημιά στο σπίτι σας  Οι ειδικοί μας στην διαφοροποίηση του μπάνιου είναι προετοιμασμένοι για το τι θα μπορούσε να συμβεί κατά την αναδιαμόρφωση του.

Ψαχνετε για ανακαινιση με υψηλες προδιαγραφες?

5 βήματα για καλύτερη ανακαίνιση μπάνιου

Τα βήματα με την Technical Express που θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα;

Προϋπολογισμός

Η τήρηση του οικονομικού ποσού που μπορείτε να διαθέσετε είναι το πρώτο και σημαντικό βήμα πριν την ανακαίνιση του μπάνιου σας

Δημιουργία πλάνου

Είναι εξίσου σημαντικό να δημιουργήσετε ένα πλάνο ανακαίνισης. Το πλάνο αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη σειρά των εργασιών που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες.

Επιλογή συνεργάτη

Η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη είναι βασική. Αναζητήστε τις κατάλληλες προσφερόμενες υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Παρακολούθηση εργασιών

Θα έχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα εάν παρουσιάσετε το πλάνο σας στην “Technical Express" και θα εξετάσουμε μαζί την εκτέλεσή του.

Βοηθήστε μας να οραματιστούμε το μπάνιου που θα θέλατε και εμπιστευτείτε μας, παρακολουθώντας πάντα την εκτέλεση των εργασιών ώστε να εκφράσετε την έγκριση ή τους προβληματισμό σας.

Περιοχές εξυπηρέτησης για ανακαίνιση μπάνιου

Αθήνα, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Χολαργός, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Κηφισιά, Περιστέρι, Παγκράτι, Ζωγράφου, Κολωνάκι, Πειραιάς, Μαρκόπουλο και σε όλη την Αττική και Ελλάδα

Αν θέλετε να ανακαινίσετε το μπάνιου σας με πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ΄οίκον καλέστε μας στο 210 277 0313 για να ενημερωθείτε.

Ψαχνετε για ανακαινιση με υψηλες προδιαγραφες?

Όρους Χρήσης & GDPR