Ανακαίνιση Σπιτιού

Η Technical Express αναλαμβάνει την ανακαίνιση, την επισκευή, τη διαμόρφωση και την ολοκληρωμένη δόμηση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Η ανακαίνιση του σπιτιού σας ξεκινάει με ενα τηλεφωνημα στο 210 277 0313 η 694 704 0482 για να λαβετε δωρεαν προσφορα  ανακαινση σπιτιου από εμάς! Εξειδικευόμαστε σε ανακαινίσεις και κατασκευές σπιτιών! Η εμπειρία του προσωπικού μας, εξασφαλίζει ένα άριστο αποτέλεσμα χωρίς “κρυφές χρεώσεις” κορυφαία υλικά και εξειδικευμένο προσωπικό. Από την επιλογή των υλικών έως και την παράδοση του έργου, εργαζομαστε με υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντί σας!

Κάθε επιτυχημένη ανακαίνιση σπιτιού είναι το αποτέλεσμα του ειδικού σχεδιασμού. Σκέφτεστε να ανακαινίσετε το σπίτι σας και ψάχνετε για μια εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει, θα σεβαστεί τις επιθυμίες σας και θα σας βοηθήσει να τις πραγματοποιήσετε; Εάν ναι, τότε απλά… ελάτε στην Technical Express. Χρησιμοποιήστε τον οδηγό μας για συμβουλές για κάθε βήμα της ανακαίνισης σπιτιού καθώς και για τις υπηρεσίες ανακαίνισης που προσφέρει η Technical Express.

Πλεονεκτήματα της ανακαίνισης σπιτιού

Η ανακαίνιση του σπιτιού όταν αντιμετωπιστεί σωστά θα αποδώσει, ειδικά αν σκοπεύετε να ζήσετε στο κατάλυμα μόλις ολοκληρωθεί. Η ανακαίνιση ενός σπιτιού συνοδεύεται από σχεδιασμό και σκληρή δουλειά, αλλά είναι ένας φαινομενικός τρόπος για να αναπνεύσετε νέα ζωή σε ένα παλιό σπίτι, θα βάλει το σημάδι σας στην ιδιοκτησία και θα προστεθεί η αξία του. Τα Υπάρχουν πολλά οφέλη από την ανακαίνιση:

 • Είναι η πιο οικονομική λύση για την αναβάθμιση ενός χώρου σε σύγκριση με την απόκτηση ενός νέου σπιτιού.

 • Μας επιτρέπει να επιλέξουμε τον ακριβή προϋπολογισμό που θέλουμε να ξοδέψουμε.

 • Μπορούμε να κάνουμε συγκεκριμένες αλλαγές, τις οποίες έχουμε εμείς σχεδιάσει, για να βελτιώσουμε την λειτουργια του χώρο μας.

 • Περπατάμε σύμφωνα με το πρόγραμμά μας, χωρίς να χρειάζεται να εξαρτάται από τους άλλους εγκαίρως.

before 1after 1

Σύρετε τη λαβή για να δείτε τη διαφορά πριν και μετά την ανακαίνιση

Ψαχνετε για ανακαινιση με υψηλες προδιαγραφες?

Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού

Η οικονομική κατάσταση είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι σήμερα δυσκολεύονται να αγοράσουν ένα νέο διαμέρισμα. Υπάρχει όμως μια εναλλακτική, πολύ πιο οικονομική λύση, εκείνης της πλήρους ανακαίνισης σπιτιού! Με μια πλήρη ανακαίνιση, το σπίτι γίνεται σαν καινούργιο και τα χρήματα που ξοδεύετε είναι πολύ λιγότερα από αυτά που θα έχατε ξοδέψει σε περίπτωση αγοραπωλησίας.

Τα τελευταία χρόνια με την άνοδο της Airbnb κάποιοι ιδιοκτήτες επιλέγουν να ανακαινίζουν τα σπίτια τους ώστε να ανεβαίνει η υπεραξία των οικημάτων γεγονός που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν οποιαδήποτε στιγμή το έχουν ανάγκη. Η πραγματοποίηση ολικής ανακαίνισης σας δίνει την ευκαιρία να δείτε το σπίτι σας όπως εσείς το επιθυμείτε.

Εσωτερική ανακαίνιση σπιτιού

Στην εσωτερική ανανέωση ενός σπιτιού, παίζει καθοριστικό ρόλο η εμπειρία του διακοσμητή, ο οποίος ανάλογα με το μέγεθος των δωματίων και τον φωτισμό, θα δώσει τις αντίστοιχες προτάσεις για τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν.

Το 1ο στάδιο ανακαίνισης εσωτερικών χώρων είναι η Αποξηλώσεις και κατεδαφίσεις τοιχίων. (Σε περίπτωση που το κτίριο είναι αρκετά παλιό θέλει ιδιαίτερη μελέτη ούτως ώστε να μην επηρεασθεί η στατικότητα του κτιρίου). Αποξήλωση των υδραυλικών και των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Αποξήλωση του μπάνιου  της κουζίνας, των ντουλαπών, των δαπέδων, των εσωτερικών κουφωμάτων και των μεσόπορτών

Εσωτερική ανακαίνιση σπιτιού κουζινα πρινΕσωτερική ανακαίνιση σπιτιού κουζινα μετα

Εργασία που αναλαμβάνουμε στην Εσωτερική ανακαίνιση σπιτιού

Αντικατάσταση των εσωτερικών κουφωμάτων

Τοποθέτηση δαπέδων

Τοποθέτηση νέας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης

Τοποθέτηση νέας υδραυλικής εγκατάστασης

Τοποθέτηση των επίπλων της κουζίνας και του λουτρού

Αναβάθμιση εσωτερικής θερμομόνωσης

Ελαιοχρωματισμός και τοποθέτηση ταπετσαριών

Ολική ανακαίνιση των υπνοδωματίων και του σαλονιού

Εξωτερική ανακαίνιση σπιτιού

Η εξωτερική ανακαίνιση ενός σπιτιού στοχεύει τόσο στην εμφάνισή του όσο και στην ενεργειακή αναβάθμιση, προκειμένου να μειωθεί το κόστος θέρμανσης και ψύξης (γεγονός που θα βοηθήσει στη μείωση της οικολογικής ρύπανσης), και στο Μπορεί να περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα:

 • Την επισκευή και το σοβάτισμα των εξωτερικών μερών του κτιρίου

 • Τον ελαιοχρωματισμό του κτιρίου

 • Την αντικατάσταση των κουφωμάτων

 • Την εξωτερική θερμοπρόσωψη

 • Την θερμομόνωση και την επισκευή της ταράτσας

Εξωτερική ανακαίνιση σπιτιού πρινΕξωτερική ανακαίνιση σπιτιού μετα

Μερική ανακαίνιση σπιτιού

Η μερική ανακαίνιση εφόσον γίνει με προσοχή και μελέτη μπορεί να δώσει την αίσθηση της ολικής ανακαίνισης. Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών επιλέγουν να κάνουν μερική ανακαίνιση σπιτιού προκειμένου να αυξήσουν την αξία ενοικίου του σπιτιού και την πώληση του. Οι πιο συνηθισμένες εργασίες σε μερικές ανακαινίσεις περιλαμβάνουν το βάψιμο του σπιτιού, την αλλαγή δαπέδου, τη θερμομόνωση και την αντικατάσταση κουφωμάτων.

Η αλλαγή του χρώματος στους τοίχους δίνει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να μετατρέψει ένα χώρο από σκοτεινό σε φωτεινό ή από μικρό σε μεγάλο. Επίσης, η αντικατάσταση του δαπέδου με το κατάλληλο υλικό μπορεί να μετατρέψει το δάπεδο σε βασικό διακοσμητικό στοιχείο του σαλονιού ή του υπνοδωματίου. Για παράδειγμα τα ξύλινα ή τα μωσαϊκά πατώματα κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις του κόσμου τόσο για την αντοχή όσο και για την αισθητική που προσφέρουν.

Τα κουφώματα του σπιτιού λαμβάνουν παρόμοια προσοχή. Ακόμη κι αν επιλέξετε να προχωρήσετε μόνο με την τοποθέτηση καινούργιων κουφωμάτων, μπορείτε να έχετε αισθητική αναβάθμιση του σπιτιού. Μια τολμηρή επιλογή αλλά καλή επένδυση για το σπίτι είναι τα ενεργειακά πλαίσια αλουμινίου ή PVC. Επιλέξτε να κλείσετε μεγάλες επιφάνειες με μοντέρνα μαύρα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου. Η στιβαρότητα, η μοντέρνα εμφάνιση, το γυαλιστερό τους χρώμα και η ενεργειακή τους απόδοση εντυπωσιάζουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Τέλος, η θερμομόνωση στο σπίτι μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από σημάδια υγρασίας στους τοίχους μια για πάντα. Οι συγκεκριμένες εργασίες επιλέγονται καθώς προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα. Με μικρές παρεμβάσεις, η εικόνα του σπιτιού και των δωματίων μπορεί να αλλάξει ριζικά και η διάθεσή σας να ανανεωθεί.

Το κόστος των εργασιών είναι σταθερό καθώς είναι σπάνιο να προκύψουν επιπλέον εργασίες σε μία μερική ανακαίνιση. Επιπλέον, το χρονοδιάγραμμα των εργασιών είναι προκαθορισμένο καθώς και τα εργατικά χέρια που θα χρειαστούν ώστε να ολοκληρωθεί η μερική ανακαίνιση με επιτυχία.

Ψαχνετε για ανακαινιση με υψηλες προδιαγραφες?

Γιατί να μας εμπιστευτείτε στην ανακαίνιση σπιτιού σας!

Οι επαγγελματίες τεχνίτες της “Technical Express" αποδεικνύουν σε κάθε εργασία ότι μπορούν να ανταποκριθούν ακόμη και στις πιο δύσκολες εργασίες ανακαίνισης και να εκπληρώσουν τις επιθυμίες του πελάτη, άμεσα και αποτελεσματικά. Από μερικές ανακαινίσεις έως και ολικές ανακαινίσεις σπιτιών, εγγυώνται εργασίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους.

Η εταιρεία μας θα σας βοηθήσει να ανακαινίσετε καλύτερα

Συγκεντρώσαμε τα στοιχεία εκείνα που καθιστούν την “Technical Express" την πιο αξιόπιστη λύση στις ανακαινίσεις κατοικιών. Ποια είναι αυτά;

 • Προετοιμασία

  Θεωρούμε ότι η καλή προετοιμασία είναι πολύτιμος αρωγός μιας επιτυχημένης ανακαίνισης. Τα συνεργεία μας, πραγματοποιούν επίσκεψη στο χώρο σας και καταγράφουν τις ανάγκες και τις αδυναμίες του. Συγκεντρώνουν άμεσα τα απαραίτητα μηχανήματα και εργαλεία ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος στην εύρεση του κατάλληλου εξοπλισμού.

 • Φιλικό προσωπικό

  Με ειλικρίνεια και διάθεση να καταλάβουμε τις ανάγκες σας και να ανταποκριθούμε σε αυτές στο ακέραιο, είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή.

 • Κορυφαία υλικά

  Χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας υλικά επώνυμων οίκων για κάθε έργο ανακαίνισης και κατασκευής. Υλικά υψηλών προδιαγραφών που αντέχουν στο χρόνο. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην ανακαίνιση σπιτιού, επιλέγονται μαζί με τον πελάτη με κριτήριο την αισθητική και τον προϋπολογισμό του. Η εταιρεία μας έχοντας πολυετή εμπειρία στον κατασκευαστικό τομέα, μπορεί να σας προτείνει

Technical Express εταιρεία ανακαινίσεων στο γαλατσι αθηνα

Εμπιστευτείτε μας για κάθε έργο Ανακαίνισης ή Κατασκευής

 • Αισθητικό αποτέλεσμα

  Δίνουμε έμφαση στο τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα με στόχο έναν ιδανικό χώρο που θα σας δημιουργεί ευχάριστη διάθεση κάθε στιγμή.

 • Εγγύηση συνέπειας

  Αναλαμβάνουμε κάθε έργο ανακαίνισης ή κατασκευής με υπευθυνότητα και μένουμε πιστοί στην ακριβή τήρηση του αρχικού χρονοδιαγράμματος και οικονομοτεχνικής προσφοράς. Η συνέπεια είναι το Α και το Ω στην εταιρεία μας. Το συνεργείο ακολουθεί πάντα το προσυμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα, σεβόμενο το προσωπικό χρόνο των πελατών. Η επιλογή της περιόδου που θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανακαίνισης αποφασίζεται τόσο με βάση της καιρικές συνθήκες εφόσον αυτές επηρεάζουν το αποτέλεσμα των εργασιών όσο και με τον χρόνο των ίδιων των πελατών. Ακολουθώντας το πρόγραμμα εργασίας, αποφεύγουμε εκπλήξεις και η εργασία ολοκληρώνεται με επιτυχία.

 • Εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας

  Γνωρίζοντας ότι η τεχνολογία εξελίσσεται καθημερινά, φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε τα εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στον πελάτη σύγχρονες λύσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι τεχνίτες μας εκπαιδεύονται πάνω στα νέα εργαλεία και στη χρήση τους, ώστε να εξελίσσουν την ποιότητα της δουλειάς τους.

 • Ασφάλεια

  Η τακτική επιθεώρηση των έργων γίνεται για να επιβεβεωθουμε την διάρκεια όλων των κατασκευών μας και για την ασφάλεια των πελατών μας μετά την ολοκλήρωση των εργασιών. Δεν θέλουμε να παραδώσουμε έργα αμφίβολης ποιότητας και αντοχής.

 • Μακροχρόνια συνεργασία

  Η εταιρεία μας θεωρεί απαραίτητο να παραδίδει έργα υψηλής αντοχή και ποιότητας για να αφήνει ικανοποιημένους τους πελάτες της και να δημιουργεί μαζί τους σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας. Από τις πιο μικρές έως τις πιο μεγάλες εργασίες ανακαίνισης, επιθυμούμε το αποτέλεσμα να είναι αντάξιο της φήμης μας.Έτσι, όταν οι πελάτες μας θα χρειαστούν ιδέες και λύσεις στην ανακαίνιση σπιτιού, θα είμαστε στο πλευρό τους για να προτείνουμε αλλαγές που θα αντανακλούν το προσωπικό τους γούστο.

  Στην “Technical Express" εξειδικευόμαστε στις ανακαινίσεις σπιτιών! Δείτε το σπίτι ή το διαμέρισμά σας να μεταμορφώνεται μετά από τις εργασίες ανακαίνισης της εταιρείας μας!

Τα έργα ανακαίνιση σπιτού

Δείτε φωτογραφίες από τα ολοκληρωμένα έργα ανακαίνιση σπιτιού. Στις φωτογραφίες αυτές παρουσιάζεται η αρχική κατάσταση του χώρου, τα στάδια των εργασιών που ακολούθησαν καθώς και το τελικό αποτέλεσμα.

Ψαχνετε για ανακαινιση με υψηλες προδιαγραφες?

5 βήματα για καλύτερη ανακαίνιση σπιτιού 

Τα βήματα με την Technical Express που θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα;

Προϋπολογισμός

Η τήρηση του οικονομικού ποσού που μπορείτε να διαθέσετε είναι το πρώτο και σημαντικό βήμα πριν την ανακαίνιση του σπιτιού σας

Δημιουργία πλάνου

Είναι εξίσου σημαντικό να δημιουργήσετε ένα πλάνο ανακαίνισης. Το πλάνο αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη σειρά των εργασιών που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες.

Επιλογή συνεργάτη

Η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη είναι βασική. Αναζητήστε τις κατάλληλες προσφερόμενες υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Παρακολούθηση εργασιών

Θα έχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα εάν παρουσιάσετε το πλάνο σας στην “Technical Express" και θα εξετάσουμε μαζί την εκτέλεσή του.

Βοηθήστε μας να οραματιστούμε το σπίτι που θα θέλατε και εμπιστευτείτε μας, παρακολουθώντας πάντα την εκτέλεση των εργασιών ώστε να εκφράσετε την έγκριση ή τους προβληματισμό σας.

Περιοχές εξυπηρέτησης για ανακαίνιση σπιτιού

Αθήνα, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Χολαργός, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Κηφισιά, Περιστέρι, Παγκράτι, Ζωγράφου, Κολωνάκι, Πειραιάς, Μαρκόπουλο και σε όλη την Αττική και Ελλάδα

Αν θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας με πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ΄οίκον καλέστε μας στο 210 277 0313 για να ενημερωθείτε.

Ψαχνετε για ανακαινιση με υψηλες προδιαγραφες?

Όρους Χρήσης & GDPR