Κουφώματα Αλουμινίου

Αντικατασταση κουφωματων αλουμινιου και PVC

Κουφώματα Αλουμινίου

Η TECHNICAL EXPRESS αναλαμβάνει την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου και PVC στην Αθήνα, την Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα! Τα κουφώματα είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία ενός κτιρίου, έχοντας τόσο πρακτικό, όσο και αισθητικό ρόλο: του χαρίζουν προστασία, ασφάλεια, θερμομόνωση και ηχομόνωση, ενώ παράλληλα του προσδίδουν κομψότητα και καλαισθησία. Είτε πρόκειται λοιπόν για ένα μικρό διαμέρισμα, είτε για ένα κεντρικό κατάστημα ή επαγγελματικό χώρο με ιδιαίτερες απαιτήσεις, τα κουφώματα του εξασφαλίζουν λειτουργικότητα, ασφάλεια και άνεση.  Αρκεί φυσικά να τοποθετηθούν σωστά, από έμπειρους επαγγελματίες.  

Κουφώματα Αλουμινίου & PVC Κάθε Τύπου

Οι έμπειροι τεχνικοί κουφωμάτων της TECHNICAL EXPRESS έχουν πείρα δεκαετιών σε εγκαταστάσεις κουφωμάτων αλουμινίου και PVC. Με έδρα του την Αθήνα, το συνεργείο μας είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σε κάθε γωνιά της Αθήνας και της Αττικής, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα και τις Κυκλάδες. 

Γνωστοί για τη συνέπεια, την ταχύτητα και την ποιότητα των εργασιών μας, αναλαμβάνουμε: 

 • την αντικατάσταση μεμονωμένων παλαιών και φθαρμένων κουφωμάτων·

 • την επιδιόρθωση μηχανισμών κουφωμάτων και PVC·

 • την τοποθέτηση σίτων σε κουφώματα παντός τύπου

 • την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» για κάθε λογής κτίρια: μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, διαμερίσματα κτλ., καταστήματα, χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, βιοτεχνίες και βιομηχανίες, αποθήκες, εργαστήρια, εκπαιδευτικά ιδρύματα, χώρους νοσηλείας και κτίρια στέγασης δημόσιων υπηρεσιών. 

 • τη συντήρηση των κουφωμάτων σας, είτε σε προσυμφωνημένες ημερομηνίες, είτε έκτακτα.

  Η συντήρηση των κουφωμάτων είναι εξαιρετικά σημαντική για τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των θερμομονωτικών και ηχομονωτικών τους δυνατοτήτων, καθώς και για την καλύτερη δυνατή προστασία του χώρου σας από εισβολείς και διαρρήκτες. 

  Είναι απλή και οικονομική διαδικασία που μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα σε βάθος χρόνου και να επιμηκύνει τη συνολική διάρκεια ζωής τους.

Τέλος, το συνεργείο κουφωμάτων της TECHNICAL EXPRESS φροντίζει πάντοτε για την τακτοποίηση και την πλήρη επαναφορά της λειτουργικότητας του χώρου σας μετά την ολοκλήρωση των εργασιών τοποθέτησης, συντήρησης, ή αντικατάστασης.

Ψαχνετε για ανακαινιση με υψηλες προδιαγραφες?

Συνθετικά Κουφώματα vs Κουφώματα Αλουμινίου

Συνθετικά Κουφώματα vs Κουφώματα Αλουμινίου – Τι να Επιλέξετε?

Όπως ήδη γνωρίζετε, στην ελληνική αγορά δύο είναι οι κυρίαρχοι τύποι κουφωμάτων: τα κουφώματα PVC, γνωστά και ως «συνθετικά κουφώματα», και τα κουφώματα αλουμινίου. Κάθε υλικό έχει τους φανατικούς του υποστηρικτές και «εχθρούς», αλλά, στην πραγματικότητα, κάθε τύπος έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Αυτό σημαίνει πως οποιοδήποτε από τα δύο μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετική επιλογή, εφόσον ο αγοραστής κατανοήσει τι καλύπτει καλύτερα τις δικές του ανάγκες και, φυσικά, τη δική του οικονομική δυνατότητα. 

Το συνεργείο της TECHNICAL EXPRESS είναι σε θέση να τοποθετήσει άψογα τόσο συνθετικά κουφώματα, όσο και κουφώματα αλουμινίου, σε οποιονδήποτε τύπο κτιρίου ή κατοικίας. Με βάση την πολυετή πείρα μας στον χώρο, ωστόσο, μπορούμε να επισημάνουμε τα βασικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του κάθε τύπου κουφώματος, ώστε να κάνετε μια όσο το δυνατόν πιο καλά ενημερωμένη και συνειδητοποιημένη επιλογή.   

Συνθετικά Κουφώματα vs Κουφώματα Αλουμινίου – Τι να Επιλέξετε

Κουφώματα Αλουμινίου – Πλεονεκτήματα

Τα κουφώματα αλουμινίου είναι εδώ και δεκαετίες η πιο δημοφιλής επιλογή επιλογή στην Ελλάδα, παρότι είναι, συνήθως, ακριβότερα από τα συνθετικά κουφώματα. Ας δούμε σύντομα γιατί. 

Αντοχή - Μικρό Βάρος – Μεγάλη Ευκαμψία

Το αλουμίνιο έφερε πραγματική επανάσταση στον κλάδο της δόμησης, γιατί συνδυάζει τρεις φαινομενικά αντιφατικές ιδιότητες: έχει τρομερή μηχανική αντοχή, αλλά μικρό βάρος και μεγάλη ευκαμψία. Ο μοναδικός αυτός συνδυασμός καθιστά το αλουμίνιο ιδανική επιλογή για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων: δηλαδή, ιδανική επιλογή για κουφώματα. 

Λόγω του μικρού του βάρους, ένα κούφωμα αλουμινίου μπορεί να καλύψει αποτελεσματικά εξαιρετικά μεγάλα ανοίγματα, δίχως να επιβαρύνει τις δομές ενός κτιρίου, ή να χρειάζεται υπερβολικά δαπανηρή υποστηρικτική υποδομή για να παραμείνει σταθερό στη θέση του. Παράλληλα, η ευκαμψία του μας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε το κούφωμα σε αναρίθμητα σχέδια και σχήματα, ανάλογα με την αρχιτεκτονική, την ηλικία και τον χαρακτήρα ενός κτιρίου. 

Τέλος, ο χρόνος και η συχνή χρήση δεν μειώνουν τη λειτουργικότητα και την αισθητική των κουφωμάτων αλουμινίου, ειδικά όταν χρησιμοποιούνται κατάλληλα. Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί πως τα κουφώματα αλουμινίου δεν έχουν μεγαλύτερη αντοχή ή ανθεκτικότητα από τα συνθετικά, όπως θα δούμε και παρακάτω. 

Ποικιλία Χρωμάτων

Το αλουμίνιο δεν έχει σχεδόν κανέναν περιορισμό στην επιλογή χρώματος. Αυτό επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να το εντάξει εύκολα σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό σχέδιο και αισθητική, καθώς και σε οποιοδήποτε φυσικό ή αστικό περιβάλλον. Είτε πρόκειται για εξοχικό χαμένο μες στο δάσος, για ένα συγκρότημα σωματίων δίπλα στη θάλασσα, για ένα μοντέρνο διαμέρισμα στην καρδιά μιας μεγαλούπολης, για ένα κατάστημα σε ένα υπερσύγχρονο εμπορικό κέντρο, ή για ένα αναπαλαιωμένο αρχοντικό, το κούφωμα αλουμινίου μπορεί να έχει την απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ του κτιρίου. Το καλύτερο; Το κούφωμα αλουμινίου μπορεί να πάρει ακόμη και συγκεκριμένη υφή, όχι απλά χρώμα, ώστε να εξυπηρετεί καλύτερα την αισθητική του κτιρίου. Και πάλι, ωστόσο, πρέπει να σημειώσουμε πως το πλεονέκτημα αυτό ισχύει και για τα συνθετικά κουφώματα πλέον. 

Κουφώματα Αλουμινίου – Μειονεκτήματα

Θερμομόνωση

Ως μέταλλο, το αλουμίνιο δεν είναι εκ φύσεως θερμομονωτικό υλικό. Σε μια κρύα μέρα, ένα συμβατικό κούφωμα αλουμινίου θα είναι κρύο στο εσωτερικό του σπιτιού, σε αντίθεση με ένα συνθετικό που θα είναι ζεστό ή έστω χλιαρό. Αυτό σημαίνει πως, παρότι δεν επιτρέπουν στον κρύο αέρα και την υγρασία να εισέλθει στο εσωτερικό ενός δωματίου, δεν συμβάλλουν το ίδιο αποτελεσματικά στη θερμομόνωση του χώρου όσο ένα συνθετικό κούφωμα.

Κόστος

Για να αντιμετωπιστεί αυτή τους η αδυναμία, οι κατασκευαστές κουφωμάτων αλουμινίου έχουν εισάγει την τεχνολογία της θερμοδιακοπής: τα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου έχουν την ικανότητα να μονώνουν το κούφωμα έτσι, ώστε στο εσωτερικό του χώρου να παραμένει ζεστό, συμβάλλοντας έτσι στην εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι αυτό αυξάνει σημαντικά το κόστος τους σε σχέση με αυτό ενός συνθετικού κουφώματος. 

Ακατάλληλα για Παράκτιες Περιοχές

Δυστυχώς, τα κουφώματα αλουμινίου, ακόμη κι αν είναι πολύ καλής ποιότητας, δεν είναι κατάλληλα για παράκτιες περιοχές. Η αλμύρα της θάλασσας αργά ή γρήγορα θα μειώσει τη λάμψη τους και θα αρχίσει να διαβρώνει το μέταλλο. Το πόσο γρήγορα θα συμβεί αυτό εξαρτάται από την ποιότητα του αλουμινίου. Αντίθετα, το συνθετικό κούφωμα δεν επηρεάζεται από τέτοιου είδους παράγοντες. 

Σημασία της Ποιότητας

Το κούφωμα αλουμινίου πρέπει να είναι πολύ καλής ποιότητας για να εξασφαλίσει τα πλεονεκτήματα που προαναφέραμε. Το κόστος ενός κουφώματος αλουμινίου που προσφέρει τα ίδια περίπου πλεονεκτήματα με ένα αντίστοιχο συνθετικό κούφωμα κοστίζει 40% περίπου περισσότερο από ό,τι το PVC.

Μειωμένη Ηχομόνωση

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το κούφωμα αλουμινίου δεν προσφέρει το ίδιο καλή ηχομόνωση με ένα συνθετικό κούφωμα, καθώς το μέταλλο αποτελεί εξαιρετικό αγωγό των ηχητικών κυμάτων.

Ψαχνετε για ανακαινιση με υψηλες προδιαγραφες?

Κουφώματα PVC – Πλεονεκτήματα

Τα συνθετικά κουφώματα, ή κουφώματα PVC, παρότι δεν είναι ακόμη η δημοφιλέστερη επιλογή στην Ελλάδα, κερδίζουν σταθερά όλο και μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, ιδιαίτερα την περασμένη δεκαετία, κατά την οποία η χαμηλότερη τιμή τους βοήθησε πολλούς καταναλωτές να εκτιμήσουν καλύτερα τα πολλά τους πλεονεκτήματα, ιδιαίτερα σε σχέση με κουφώματα αλουμινίου χαμηλής ποιότητας. 

Χαμηλό Κόστος

Το κυριότερο πλεονέκτημα των συνθετικών κουφωμάτων είναι, φυσικά, το χαμηλό τους κόστος σε σχέση με κουφώματα αλουμινίου αντίστοιχων διαστάσεων. Ένα καλής ποιότητας συνθετικό κούφωμα προσφέρει τα ίδια πλεονεκτήματα με ένα εξαιρετικής ποιότητας κούφωμα αλουμινίου, αλλά κοστίζει 40% λιγότερο από αυτό. 

Κατάλληλα για παράθυρα, συστήματα σκίασης (παντζούρια), πόρτες και μπαλκονόπορτες, τα συνθετικά κουφώματα αλουμινίου είναι πλέον διαθέσιμα σε διάφορους τύπους (σταθερά, συρόμενα, ανακλινόμενα κ.λπ.) και σχέδια, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες να σφαλίσουν τα ανοίγματα του χώρου τους οικονομικά και αποτελεσματικά.

Εξαιρετική Θερμομόνωση

Εξίσου ισχυρό πλεονέκτημα των συνθετικών κουφωμάτων είναι η εξαιρετική θερμοπροστασία που προσφέρουν. Το PVC είναι εκ φύσεως θερμομονωτικό υλικό που διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου στο εσωτερικό του κτιρίου ακόμη και όταν έξω κάνει παγωνιά ή καύσωνα. Η ιδιότητά του αυτή συμβάλλει σημαντικά στη μείωση του κόστους κλιματισμού για ένα κτίριο και σε εξοικονόμηση χρημάτων για τους ενοίκους και τους ιδιοκτήτες. 

Η εξοικονόμηση χρημάτων σε συνδυασμό με το χαμηλό τους κόστος, προσδίδουν στα συνθετικά κουφώματα μια σχέση ποιότητας – τιμής που είναι πραγματικά ασυναγώνιστη. 

Άριστη Ηχομόνωση

Το PVC έχει επίσης εξαιρετική απόδοση και από άποψη ηχομόνωσης: το υλικό δεν επιτρέπει την διείσδυση των ηχητικών κυμάτων στο εσωτερικό των δωματίων. Αυτό σημαίνει πως, με συνθετικά κουφώματα και με φύλλα τζαμιού καλής ποιότητας και κατασκευής, ακόμη κι αν μένετε μπροστά στον πιο πολυσύχναστο και πολύβουο δρόμο, θα μπορείτε να κοιμάστε, να χαλαρώνετε και να εργάζεστε με απόλυτη ησυχία, απαλλαγμένοι από ενοχλητικούς θορύβους. 

Σε σχέση με ένα κούφωμα αλουμινίου, το συνθετικό κούφωμα εξασφαλίζει σαφώς καλύτερη ηχομόνωση. 

Εξαιρετική Αντοχή & Ανθεκτικότητα

Τα καλής ποιότητας συνθετικά κουφώματα παρουσιάζουν μεγάλη άντοχή στη χρήση, τον χρόνο και τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Είναι δε εξαιρετική επιλογή για κτίρια που βρίσκονται πολύ κοντά στη θάλασσα, καθώς η αλμύρα του θαλασσινού αέρα δεν τα επηρεάζει. 

Ασφάλεια & Προστασία

Λόγω της μεγάλης του αντοχής, το PVC προσφέρει εξαιρετική προστασία, τόσο ενάντια στα καιρικά και φυσικά φαινόμενα, όσο και στους διαρρήκτες. Παρότι πολλά εξαρτώνται από τους μηχανισμούς που θα χρησιμοποιηθούν όσο αφορά την αντιδιαρρηκτική προστασία, έχει διαπιστωθεί πως το συνθετικό κούφωμα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να παραβιαστεί από ό,τι ένα συμβατικό κούφωμα αλουμινίου.

Ευκολότερη Συντήρηση – Αντικατάσταση Τζαμιών

Στα PVC, Είναι ευκολότερο να αντικατασταθεί ένα σπασμένο τζάμι ή να γίνει κάποιου άλλου είδους επιδιόρθωση που απαιτεί την αποσυναρμολόγηση του κουφώματος.

Κουφώματα PVC – Μειονεκτήματα

Υπάρχουν, λοιπόν, μειονεκτήματα στα συνθετικά κουφώματα; Η αλήθεια είναι πως το σύγχρονο PVC δεν έχει σε τίποτε να ζηλέψει από το αλουμίνιο. 

Ωστόσο, όσο καλής ποιότητας και αν είναι το PVC εξωτερικά, η λειτουργικότητα και η αντοχή εξαρτώνται από τις μεταλλικές ράβδους που εισέρχονται στο εσωτερικό του, οι οποίες το βοηθούν να παραμείνει στη θέση του και να είναι σταθερό. Αν το πάχος και η ποιότητα του μετάλλου στο εσωτερικού του συνθετικού κουφώματος δεν είναι αυτό που προβλέπεται από τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, το κούφωμα σύντομα θα πάψει να είναι λειτουργικό. 

Επομένως, αν επιλέξετε να τοποθετήσετε συνθετικά κουφώματα, βεβαιωθείτε όχι μόνο για την ποιότητα του PVC, αλλά και για του μετάλλου στο εσωτερικό του.

Ψαχνετε για ανακαινιση με υψηλες προδιαγραφες?

Εσείς Επιλέγετε – Εμείς τα Τοποθετούμε!

Φυσικά, η επιλογή των κουφωμάτων σας είναι μια σημαντική απόφαση – είναι μια επένδυση. Ό,τι κι αν επιλέξετε, θα έχει ένα συγκεκριμένο κόστος, και είναι λογικό να θέλετε να σας εξασφαλίσει τόσο την αισθητική, όσο και τη λειτουργικότητα και την προστασία και ασφάλεια του χώρου σας. Επομένως, η επιλογή είναι δική σας!  Ό,τι τύπο κουφωμάτων κι αν επιλέξετε, όμως, οι τεχνικοί κουφωμάτων της TECHNICAL EXPRESS θα φροντίσουν για την άμεση και άψογη αντικατάστασή τους! 

Μέτρηση Κουφωμάτων Αλουμινίου & PVC Υπηρεσία

Κάθε σωστή τοποθέτηση κουφωμάτων ξεκινά με τη μέτρηση των ανοιγμάτων στα οποία πρόκειται να τοποθετηθούν, ή των παλαιών κουφωμάτων που θα αντικατασταθούν κατά τη διάρκεια των εργασιών τοποθέτησης. Εξίσου σημαντική είναι η μέτρηση και για την τοποθέτηση σίτας ή άλλων αντικουνουπικών μέσων προστασίας στον χώρο σας.
 
Η διαδικασία μέτρησης είναι εξαιρετικά σημαντική: ένα λάθος ή μια αβλεψία μπορεί να στοιχίσει σοβαρά σε χρήματα, χρόνο και κόπο. Απαιτείται το έμπειρο μάτι ενός πεπειραμένου τεχνικού κουφωμάτων για τη σωστή μέτρηση. 

Το συνεργείο της TECHNICAL EXPRESS θα στείλει έναν εξειδικευμένο συνεργάτη στον χώρο σας μετά από σχετική συνεννόηση μαζί σας. Εκείνος θα φροντίσει για την ακριβή μέτρηση των κουφωμάτων ή των ανοιγμάτων που θέλετε να καλύψετε, θα εξακριβώσει κατάλληλα τις ιδιαιτερότητες του χώρου και θα ακούσει πολύ προσεκτικά τις επιθυμίες σας. 

Κουφώματα Αλουμινίου & PVC – H Σημασία της Σωστής Τοποθέτησης

Ακόμη και κουφώματα άριστης κατασκευαστικής ποιότητας από αλουμίνιο ύψιστης ποιότητας μπορούν να γίνουν δυσλειτουργικά και να μην παίξουν σωστά τον ρόλο τους αν δεν τοποθετηθούν σωστά:

 • Το κούφωμα μπορεί να υποστεί φθορά και να μειωθεί δραστικά η διάρκεια ζωής του.

 • Η κακή τοποθέτηση θα μειώσει σημαντικά τη θερμομονωτική και ηχομονωτική δυνατότητα του κουφώματος.

 • Ένα κούφωμα που δεν έχει τοποθετηθεί σωστά μπορεί να παραβιαστεί και πιο εύκολα από διαρρήκτες.

 • Να θυμάστε, επίσης, ότι μια κακή τοποθέτηση μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση των κουφωμάτων! Οι εταιρείες κουφωμάτων έχουν συγκεκριμένες οδηγίες τοποθέτησης. Αν παραβιαστούν, η εγγύηση δεν θα καλύψει πιθανές φθορές ή κατασκευαστικές ατέλειες, ακόμη και αν δεν σχετίζονται άμεσα με τρόπο τοποθέτησης του κουφώματος!

Πράγματι, η σωστή τοποθέτηση είναι το άλφα και το ωμέγα για την πλήρη αξιοποίηση των κουφωμάτων αλουμινίου σας.

Τα Μυστικά της Σωστής Τοποθέτησης Κουφωμάτων

Η σωστή τοποθέτηση ενός κουφώματος ξεκινά από τη χρήση των κατάλληλων στεγανοποιητικών υλικών στο σημείο που θα ακουμπήσει το κούφωμα στη βάση του (μαρμαροποδιά). Σε περίπτωση που τοποθετηθούν θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα, ένα έμπειρο συνεργείο θα γνωρίζει ότι θα πρέπει να τοποθετηθούν ειδικά ελαστικά παρεμβύσματα ανάμεσα στον τοίχο, τη μαρμαροποδιά και το κούφωμα. 

Αντίστοιχα ελαστικά θα πρέπει να υπάρχουν μεταξύ κάθε υαλοπίνακα και του κουφώματος – σε καμία περίπτωση σκέτη σιλικόνη! Θα πρέπει, επίσης, να διασφαλιστεί ότι κάθε κούφωμα διαθέτει αγωγό απορροής νερού στην κάσα, που θα καλύπτεται με ειδικά ελαστικά καλύμματα (τάπες). Αντίστοιχοι αγωγοί απορροής θα πρέπει να υπάρχουν και στα φύλλα των τζαμιών, στο πάνω και στο κάτω μέρος. 

Εννοείται πως κάθε υαλοπίνακας πρέπει να είναι τακαρισμένος για να μην προκαλούνται ραγίσματα με τις κρούσεις, οι ενώσεις των προφίλ (τα λεγόμενα «φάλτσα») πρέπει να έχουν στεγανοποιηθεί, ενώ οι βίδες που θα χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση πρέπει να είναι ανοξείδωτες (ή έστω επικαδμιομένες).

Πώς θα Καταλάβετε ότι Έχει Τοποθετηθεί Σωστά…

 • Ανοίξτε το κούφωμα: αν έχει τοποθετηθεί σωστά, το φύλλο δεν θα κλείνει μόνο του, ούτε θα έχει κλίση.

 • Καθώς το ανοίγετε ή το βάζετε σε ανάκλιση, δεν θα πρέπει να νιώθετε ότι «βρίσκει» πουθενά, μπλοκάροντας ή προκαλώντας κάποιο θόρυβο.

 • Το τζάμι δεν θα πρέπει να αφήνει την αίσθηση ότι «παίζει» στο εσωτερικό του κουφώματος – ούτε για ένα χιλιοστό! 

 • Σε χωνευτά κουφώματα, οι οδηγοί θα πρέπει να είναι σφαλισμένοι στο σημείο που εισέρχονται στο κενό των τούβλων, ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα να περάσει νερό σε εκείνο το σημείο ή υγρασία και δημιουργηθεί μούχλα. Επίσης, όταν τα ανοίγετε τελείως, δεν θα πρέπει να βρίσκουν στον τοίχο.

 • Σε δίφυλλο ανοιγόμενο κούφωμα, ελέγξτε το πάνω μέρος στο σημείο που ενώνονται: θα πρέπει να έχουν το ίδιο ακριβώς ύψος.

 • Επίσης, το κενό μεταξύ των φύλλων εσωτερικά του κουφώματος θα πρέπει να είναι ομοιόμορφο σε όλο του το ύψος – περίπου μισό εκατοστό.

 • Αν υπάρχει κλειδαριά, βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί σωστά, δίχως αίσθηση μαγκώματος.

 • Όταν τα κουφώματα είναι σφαλισμένα, δεν θα πρέπει να δίνουν την αίσθηση ότι «παίζουν» όταν τους ασκείτε πίεση.

Γιατί να Επιλέξετε την TECHNICAL EXPRESS;

 • Γιατί έχουμε μεγάλη πείρα στις εγκαταστάσεις κουφωμάτων αλουμινίου και κουφωμάτων PVC παντός είδους: Σε σπίτια και διαμερίσματα. Καταστήματα, βιοτεχνίες, βιομηχανίες και χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος. Δημόσιες υπηρεσίες, νοσηλευτικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα.

 • Γιατί διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό και υποσχόμαστε άριστο λειτουργικό αποτέλεσμα και άριστη ασφάλεια.

 • Γιατί τηρούμε τις προθεσμίες που έχουμε υποσχεθεί και αφήνουμε τον χώρο σας καθαρό και τακτοποιημένο.

 • Γιατί σας ακούμε προσεκτικά και σεβόμαστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

 • Γιατί αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις κουφωμάτων στην Αθήνα, αλλά και εκτός Αττικής, ιδίως σε Κυκλάδες, Σποράδες, Δωδεκάνησα, αλλά την υπόλοιπη Ελλάδα.

Εγκαταστάσεις Κουφωμάτων Αλουμινίου και PVC

Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματίες σε :

 Αθήνα και Αττική,

 Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο,

 Κυκλάδες, Σποράδες, Δωδεκάνησα,

 όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Με εγγύηση την πείρα και τη φήμη μας ως επαγγελματίες, υποσχόμαστε άριστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα, ακρίβεια στην τήρηση των προθεσμιών και απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Μιλήστε μαζί μας.

Σύντομα ο καλύτερος λόγος να μας επιλέξετε θα είναι η γνωριμία μας.

Καλέστε μας τώρα στο 210 277 0313 ή στο 694 704 0482

Ψαχνετε για ανακαινιση με υψηλες προδιαγραφες?

Όρους Χρήσης & GDPR