Γυψοσανίδες Ψευδοροφές

Γρήγορη & Άψογη Τοποθέτηση Γυψοσανίδων

Γυψοσανίδες

Η TECHNICAL EXPRESS αναλαμβάνει την τοποθέτηση γυψοσανίδων και ψευδοροφών με ταχύτητα, επαγγελματισμό και συνέπεια, εντός και εκτός Αττικής!  Η γυψοσανίδα είναι η πιο εύκολη, ασφαλής και, προπάντων, οικονομική λύση σε κάθε είδους ανάγκες εσωτερικής διαρρύθμισης και διακόσμησης, ενώ η ψευδοροφή αποτελεί ιδανική λύση για εμπορικά καταστήματα και γραφεία. Όταν τοποθετείται από τους έμπειρους, εξειδικευμένους επαγγελματίες της TECHNICAL EXPRESS, η γυψοσανίδα μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφώσει την όψη ενός δωματίου, αυξάνοντας παράλληλα τη λειτουργικότητά του – με πολύ μικρό κόστος!
Το έμπειρο συνεργείο μας τοποθετεί γυψοσανίδες και ψευδοροφές σε παντός είδους χώρους και εγκαταστάσεις και υπόσχεται άριστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα, ακρίβεια στις προθεσμίες, απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες και το γούστο σας! Οι άνθρωποι της TECHNICAL EXPRESS, με πείρα δεκαετιών στον οικοδομικό και κατασκευαστικό κλάδο, εξυπηρετούν ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα. 

Επιλέξτε την TECHNICAL EXPRESS γιατί…

 • Έχουμε μεγάλη πείρα στην τοποθέτηση γυψοσανίδων σε: σπίτια, διαμερίσματα, καταστήματα και χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος· δημόσιες υπηρεσίες και νοσηλευτικά ιδρύματα, εκπαιδευτικά ιδρύματα, βιοτεχνίες και βιομηχανίες.

 • Εξασφαλίζουμε τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

 • Τηρούμε τις προθεσμίες που έχουμε υποσχεθεί και αφήνουμε τον χώρο σας καθαρό και τακτοποιημένο.

 • Σας ακούμε προσεκτικά και σεβόμαστε το γούστο και τις επιθυμίες σας.

 • Αγαπάμε πραγματικά αυτό που κάνουμε.

Τα Πλεονεκτήματα της Γυψοσανίδας

Η γυψοσανίδα είναι δομικό στοιχείο ορθογώνιου σχήματος, που αποτελείται από γύψο επενδυμένο εξωτερικά με ειδικό χαρτί. Τόσο ο γύψος όσο και το χάρτινο περίβλημα έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία για να έχουν μεγάλη αντοχή, μικρό βάρος, μεγάλη ελαστικότητα, και πυρίμαχες και θερμομονωτικές ιδιότητες. Η γυψοσανίδα έχει επίσης εκπληκτική μηχανική αντοχή.

 Είναι Γρήγορη στην Τοποθέτηση

 Είναι Φθηνή και Ταιριάζει Παντού

 Φιλικές προς το Περιβάλλον

 Επισκευάζεται Πανεύκολα

 Είναι Πυρίμαχη και Αντισεισμική

 Θερμομόνωση και Ηχομόνωση

Τα έργα τοποθέτηση ψευδοροφή / γυψοσανίδες 

Δείτε φωτογραφίες από τα ολοκληρωμένα έργα τοποθέτηση γυψοσανίδες και ψευδοροφή. Στις φωτογραφίες αυτές παρουσιάζεται η αρχική κατάσταση του χώρου, τα στάδια των εργασιών που ακολούθησαν καθώς και το τελικό αποτέλεσμα.

τοποθέτηση γυψοσανίδας με κρυφο φωτισμο

Γυψοσανίδες

Τρίκαλα

Τοποθέτηση γυψοσανίδες σε σπίτι στα Τρίκαλα με κρυφό φωτισμό.

Δείτε περισσότερα
τοποθέτηση γυψοσανίδας σε διαμέρισμα στο Κερατσίνι

Ψευδοροφή

Κολωνάκι

Τοποθέτηση ψευδοροφή σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι.

Δείτε περισσότερα
τοποθέτηση γυψοσανίδας σε διαμέρισμα στο Κερατσίνι

Ψευδοροφή

Κερατσίνι

Τοποθέτηση ψευδοροφή σε διαμέρισμα στο Κερατσίνι.

Δείτε περισσότερα

Γιατί να Επιλέξετε Γυψοσανίδα για τον Χώρο σας

Η γυψοσανίδα έχει γίνει τόσο δημοφιλής επιλογή, γιατί συνδυάζει τη χρηστικότητα με το χαμηλό κόστος, εξασφαλίζοντας παράλληλα -κι αυτό είναι εκπληκτικό- το ίδιο ή και καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Μπορεί να τοποθετηθεί γρήγορα κυριολεκτικά οπουδήποτε και προσαρμόζεται εύκολα στις ιδιαιτερότητες του χώρου και τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη. Από ψευδοροφές, τοιχία και κρυφό φωτισμό, έως εσοχές και χωρίσματα δωματίων, μια γυψοσανίδα μπορεί να μεταμορφώσει σε χρόνο μηδέν οποιονδήποτε χώρο.

Η γυψοσανίδα στοκάρεται, λειαίνεται και βάφεται πανεύκολα και πάει με όλα και παντού: ταπετσαρίες, πλακάκια, ειδικά κονιάματα. Θα δέσει εύκολα σε οποιοδήποτε στιλ διακόσμησης και μπορεί κάνει οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό σχέδιο πραγματικότητα εύκολα και οικονομικά.

Οι έμπειροι τεχνίτες της TECHNICAL EXPRESS μπορούν να πραγματοποιήσουν κάθε σας επιθυμία στη διακόσμηση και τη διαρρύθμιση του χώρου σας, κατανοώντας τόσο τις ανάγκες, όσο και τις επιθυμίες σας. 

Η Γυψοσανίδα είναι Γρήγορη στην Τοποθέτηση

Στα έμπειρα χέρια ενός πραγματικού μάστορα, η τοποθέτηση της γυψοσανίδας είναι πολύ γρήγορη. Στερεώνεται με ειδικές βίδες σε έναν μεταλλικό σκελετό ή με καρφιά σε ξύλινο σκελετό, ή ακόμη και με γυψόκολλες πάνω σε τοίχο.

Είναι ελαφριά και ασφαλής στη χρήση, χρειάζεται μικρό αριθμό εργαλείων και οικοδομικών υλικών και επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να έχει τον χώρο του έτοιμο για χρήση πολύ πιο γρήγορα από ό,τι αν χρησιμοποιούνταν άλλα οικοδομικά υλικά – ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με ψευδοροφές και κρυφό φωτισμό. Το πλεονέκτημα αυτό είναι πολύ σημαντικό για επιχειρήσεις και καταστήματα. Επίσης, μετά την τοποθέτησή της, ο χώρος μπορεί να τακτοποιηθεί και να καθαριστεί εξίσου γρήγορα. Δεν χρειάζεται λάσπη και σοβά (που προκαλούν πάντοτε έναν μικρό «χαμό» στον χώρο) και δεν προκαλεί μπάζα, παρά μόνο λίγη σκόνη.

H TECHNICAL EXPRESS υπόσχεται να αφήσει τον χώρο σας τακτοποιημένο και καθαρό μετά την ολοκλήρωση όλων των εργασιών της. 

Επισκευάζεται Πανεύκολα

Αν είναι εύκολο να την τοποθετήσεις, είναι ακόμη ευκολότερο να επισκευάσεις μια γυψοσανίδα. Ακόμη κι αν χρειάζεται πλήρη αντικατάσταση, η όλη εργασία σπάνια απαιτεί περισσότερο από μία ή δύο ώρες. Εξίσου εύκολα μπορεί να αφαιρεθεί για να αλλάξει η διαρρύθμιση του χώρου σε περίπτωση ανακαίνισης ή αλλαγής χρήσης του χώρου.

Είναι Πυρίμαχη και Αντισεισμική

Η γυψοσανίδα είναι πυρίμαχο υλικό: ο γύψος από τον οποίο κατασκευάζεται περιέχει σημαντική ποσότητα νερού και υγρασίας. Σε περίπτωση πυρκαγιάς, η υγρασία μετατρέπεται σε νερό που κυλά προς τα κάτω, επιβραδύνοντας έτσι την επέκταση της φωτιάς. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, μια πυρίμαχη ψευδοροφή, πόσο συμβάλλει στην ασφάλεια ενός επαγγελματικού χώρου ή καταστήματος. Λόγω του συνδυασμού ελαστικότητας και μεγάλης μηχανικής αντοχής, οι κατασκευές με γυψοσανίδα έχουν μεγάλο βαθμό αντισεισμικότητας και είναι εξαιρετικά ελαφριές, με αποτέλεσμα να προσθέτουν ελάχιστα στο συνολικά βάρος ενός κτιρίου ή ορόφου. Η γυψοσανίδα δεν απαιτεί ιδιαίτερη συντήρηση και έχει μεγάλη αντοχή σε παθητικές καταπονήσεις.

Θερμομόνωση και Ηχομόνωση Εξασφαλίζει Σημαντικό Βαθμό Θερμομόνωσης

Τόσο το χαρτί όσο και ο ειδικά επεξεργασμένος γύψος χαρίζουν στη γυψοσανίδα θερμομονωτικές ιδιότητες. Ένας χώρος που περιβάλλεται από γυψοσανίδες (είτε πρόκειται για ψευδοροφή, είτε για τοίχους από γυψοσανίδες), θα διατηρήσει τη ζέστη ή τη δροσιά στο εσωτερικό του, μειώνοντας έτσι το κόστος θέρμανσης ή ψύξης ενός δωματίου. Ένας τοίχος ή χώρισμα από γυψοσανίδες – όταν εγκατασταθεί σωστά – εξασφαλίζει ένα σημαντικό βαθμό ηχομόνωσης, ειδικά όταν έχει χρησιμοποιηθεί σε ψευδοροφή.

Φιλικές προς το Περιβάλλον

Οι περισσότερες γυψοσανίδες φτιάχνονται σε μεγάλο ποσοστό (συχνά ως και 45%) από ανακυκλώσιμα υλικά. Εξασφαλίζουν, επίσης, έναν υγιή χώρο εργασίας ή διαβίωσης, απαλλαγμένο από επικίνδυνες χημικές ουσίες. 

Γυψοσανίδα – Αμέτρητες Χρήσεις & Μικρό Κόστος

Η γυψοσανίδα μπορεί κυριολεκτικά να χρησιμοποιηθεί παντού στο εσωτερικό ενός κτιρίου:

 • Για ψευδοροφές και ταβάνια·

 • Για κρυφό φωτισμό και τη δημιουργία τοίχων και τον χωρισμό δωματίων·

 • Για επενδύσεις τοίχων, πάνω σε μεταλλικό σκελετό ή απευθείας στον τοίχο με γυψόκολλα·

 • Για εντοιχισμούς και διακοσμητικές εσοχές, δηλαδή κάλυψη στοιχείων ενός δωματίου ή κτιρίου που δεν θέλουμε να φαίνονται, όπως σωλήνων, συστημάτων εξαερισμού, καλωδίωσης, συστημάτων υγιεινής·

 • Για κάλυψη ανοιγμάτων (π.χ. εσωτερικές πόρτες)·

 • Για τη δημιουργία καλαίσθητων ραφιών σε καταστήματα και επιχειρήσεις, ή ακόμη και βιβλιοθηκών·

 • Για τη διακόσμηση ενός δωματίου, τη δημιουργία χώρου για τηλεοράσεις και ηχοσυστήματα·

Το πολύπειρο συνεργείο της TECHNICAL EXPRESS θα ακούσει προσεκτικά τις επιθυμίες και τα σχέδιά σας και θα φροντίσει να τα πραγματοποιήσει με άριστο επαγγελματισμό και συνέπεια.

Ψαχνετε για ανακαινιση με υψηλες προδιαγραφες?

Ψευδοροφές

Η ψευδοροφή παρέχεται κάτω από την πλάκα οροφής σε αναρτημένα στηρίγματα.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έλεγχο θερμοκρασίας ή θερμομόνωση , για εγκατάσταση φώτων , κρυφού φωτισμού,απόκρυψη ηλεκτρικών καλωδιώσεων.

Τύποι ψευδοροφών

Οι ψευδοροφές διαφοροποιούνται σε ποικίλους τύπους ανάλογα την χρήση και το υλικό που χρησιμοποιείται . Η ψευδοροφή γύψου είναι ένα ένυδρο θειικό ασβέστιο , αυτος ο τύπος ψευδοροφής είναι ελαφρύς με ηχομόνωση , πυραντίσταση, μαλακός και θερμικά μονωμένος.

διαμέρισμα στην-αθήνα

ΨΕΥΔΟΡΟΦΗ FIBER

Η ψευδοροφή ινών έχει μεγάλη ζήτηση σε καταστήματα , τράπεζες για την κατασκευή ψευδοροφής , λόγω χαμηλού κόστους. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή πάνελ οροφής από ίνες είναι κατασκευάσματα από συνθετικά και φυσικά ορυκτά. Καθώς είναι τεχνητες και διατίθενται σε πολλά σχήματα και μεγέθη. καλέστε την TECHNICAL EXPRESS 210 2770313 να επισκεφτούμε τον χώρο σας ή πάρτε δωρεάν προσφορά

ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΡΟΦΗΣ

Ιδανική για Καταστήματα & Επαγγελματικούς Χώρους

Η ψευδοροφή, όπως υποδηλώνει και η ίδια η λέξη, είναι μια κατασκευή που δίνει την εντύπωση πως είναι η οροφή, το ανώτατο σημείο δηλαδή, ενός δωματίου, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Αποτελείται συνήθως από έναν ελαφρύ μεταλλικό σκελετό που σταθεροποιείται στην πραγματική οροφή του δωματίου. Εσωτερικά του σκελετού περνούν διάφορες άλλες εγκαταστάσεις, όπως συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού, καλωδιώσεις, κρυφός φωτισμός, θερμομονωτικά, ηχομονωτικά και πυρίμαχα υλικά, καθώς και συστήματα αυτόματης πυρόσβεσης.

Στη συνέχεια, ο μεταλλικός σκελετός καλύπτεται, συνήθως με γυψοσανίδα, δίνοντας την αίσθηση μιας νέας οροφής, καθώς βάφεται σε οποιοδήποτε χρώμα ταιριάζει στον χώρο, δίνοντας την εντύπωση πως αποτελούσε εξαρχής δομικό στοιχείο του κτιρίου, δίχως να ξεχωρίζει από αυτόν.

Οι ψευδοροφές αποτελούν εξαιρετικά δημοφιλή επιλογή σε εμπορικά καταστήματα και γραφεία, καθώς επιτρέπουν στον επαγγελματία να προσθέσει οποιαδήποτε στοιχεία είναι απαραίτητα για το κατάστημά του, από κρυφό φωτισμό και σύστημα εξαερισμού, έως περίτεχνα διακοσμητικά στοιχεία και σχήματα, με μικρό κόστος και σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Γρήγορη στην Τοποθέτηση, Μικρό Βάρος

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της ψευδοροφής είναι η ταχύτητα με την οποία μπορεί να τοποθετηθεί – ιδιαίτερα από το έμπειρο συνεργείο της TECHNICAL EXPRESS. Ο σκελετός και τα πάνελ της ψευδοροφής έχουν κατασκευαστεί και σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι ελαφριά και να διευκολύνουν τον τεχνίτη στη μεταφορά, την τροποποίηση και τη στερέωση, ενώ συναρμολογούνται και αποσυναρμολογούνται εύκολα και γρήγορα.  Επομένως, μια ψευδοροφή επιτρέπει στον καταστηματάρχη να εξοικονομήσει χρόνο για άλλες χρονοβόρες εργασίες, όπως το βάψιμο και η ηλεκτρολογική εγκατάσταση, καθώς και να έχει έτοιμο και λειτουργικό τον επαγγελματικό του χώρο το ταχύτερο δυνατό. 

Μικρό Κόστος, Άριστο Αισθητικό Αποτέλεσμα

Παρότι το κόστος μιας ψευδοροφής εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως οι διαστάσεις, οι προδιαγραφές του χώρου (πυραντοχή, μόνωση), οι προτιμήσεις και οι απαιτήσεις του ιδιοκτήτη και τα υλικά, είναι πάντοτε οικονομική επιλογή. Σκεφτείτε μόνο το κόστος που θα απαιτούνται για την ενσωμάτωση όλων αυτών καλωδίων και των συστημάτων στο μπετό της οροφής ενός δωματίου. Παράλληλα, το τελικό αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό: οι ψευδοροφές επιτρέπουν την εύκολη ενσωμάτωση και τοποθέτηση φωτιστικών ή κρυφού φωτισμού, βελτιώνοντας δραστικά τα επίπεδα φωτισμού ενός χώρου, καθώς και άλλων διακοσμητικών στοιχείων. Επίσης, ένα έμπειρο συνεργείο μπορεί να δημιουργήσει ψευδοροφές με ιδιαίτερα σχήματα και διακοσμητικά χαρακτηριστικά που εξυπηρετούν τη θεματολογία και το στιλ της επιχείρησης.

Εξαιρετική Μόνωση & Ασφάλεια

Οι ψευδοροφές παρέχουν εξαίρετη μόνωση, τόσο για θερμοκρασίες, όσο και άποψη ήχου, καθώς δημιουργούν ένα κενό μεταξύ των πραγματικών τοιχίων του κτιρίου, ενώ παράλληλα μπορούν να επενδυθούν εσωτερικά με αντίστοιχα υλικά που εξασφαλίζουν αυτές τις ιδιότητες. Οι επιφάνειες των ψευδοροφών έχουν ηχο-απορροφητικές ιδιότητες, γεγονός που τις καθιστά ιδανική επιλογή για γραφεία και επιχειρήσεις που απαιτούν διανοητική προσήλωση και συγκέντρωση, καθώς και για ωδεία, εκπαιδευτήρια και σχολικές αίθουσες, ή και χώρους αναψυχής, όπως θέατρα.

‘Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των ψευδοροφών είναι ότι επιτρέπουν την ενίσχυση της πυραντοχής και της πυρασφάλειας ενός χώρου. Κατάλληλα υλικά επένδυσης παρεμποδίζουν την εξάπλωση της φωτιάς, ενώ το εσωτερικό της ψευδοροφής επιτρέπει την τοποθέτηση μηχανισμών ενεργητικής πυρασφάλειας, όπως συστημάτων ανίχνευσης καπνού και κατάσβεσης πυρκαγιάς.

Ιδανική Επιλογή για Ανακαινίσεις, Ευελιξία στις Αλλαγές

Το πιο εκπληκτικό πλεονέκτημα των ψευδοροφών είναι ότι μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επισκεφτείτε το εσωτερικό τους! Αυτό σημαίνει πως επιδιορθώσεις, επισκευές και ανακαινίσεις γίνονται πλέον πολύ πιο εύκολα και γρήγορα, επιτρέποντας στην επιχείρηση να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές με τη μικρότερη δυνατή διατάραξη της λειτουργίας και του ωραρίου της.

Το έμπειρο συνεργείο της TECHNICAL EXPRESS θα ακούσει προσεκτικά τις ανάγκες σας, θα μελετήσει τον χώρο και θα τοποθετήσει γρήγορα και με ασφάλεια την ψευδοροφή των προδιαγραφών που χρειάζεστε, με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα! 

Ψαχνετε για ανακαινιση με υψηλες προδιαγραφες?

Γυψοσανίδα ή Τσιμεντοσανίδα;

Η γυψοσανίδα έχει κάποιες ομοιότητες με τη τσιμεντοσανίδα, αλλά και σημαντικές διαφορές.

Τόσο οι τσιμεντοσανίδες όσο και οι γυψοσανίδες είναι λεπτά, προκατασκευασμένα δομικά στοιχεία. Είναι εύκολα στην τοποθέτηση – για επαγγελματίες τεχνίτες – και δεν απαιτούν λάσπη ή σοβά. Απαιτούν ελάχιστη συντήρηση και έχουν μεγάλη μηχανική αντοχή.
Οι γυψοσανίδες, όμως, έχουν και σημαντικές διαφορές από τις τσιμεντοσανίδες: η γυψοσανίδα είναι πολύ φθηνότερη και χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε εσωτερικούς χώρους, ενώ η τσιμεντοσανίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε εξωτερικές κατασκευές, μιας και είναι πιο ανθεκτική στην υγρασία και τη μούχλα. Μια γυψοσανίδα δεν πρέπει ποτέ να τοποθετείται σε εξωτερικό χώρο, ακόμη και είναι προστατευμένη από τη βροχή.

Η γυψοσανίδα είναι επίσης ελαφρύτερη από την τσιμεντοσανίδα – κάτι που την καθιστά ιδανική για ψευδοροφές και κρυφό φωτισμό. Η τσιμεντοσανίδα είναι πιο ανθεκτική στα χτυπήματα και τις υψηλές θερμοκρασίες, και δεν προσβάλλεται εύκολα από τρωκτικά, πουλιά και έντομα. Είναι, επίσης, προτιμότερη για εσωτερικούς χώρους με υψηλή υγρασία ή πιθανότητα έκθεσης σε νερό, όπως, σε πάγκους κουζίνας, ως υπόστρωμα κάτω από πλακάκια σε τοίχους κουζίνας ή μπάνιου, ή δωματίων που συνορεύουν με αυτά.

Γιατί να Επιλέξετε την TECHNICAL EXPRESS για τοποθέτηση γυψοσανίδα;

Η TECHNICAL EXPRESS αποδεικνύει σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνει ότι έχει την πείρα, την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό που χρειάζεται για ένα τέλειο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα στην τοποθέτηση γυψοσανίδων και ψευδοροφών.

Επιλέξτε την TECHNICAL EXPRESS γιατί…

Τηρούμε τις υποσχέσεις μας

Ακούμε πραγματικά τον πελάτη, καταλαβαίνουμε τι θέλετε να πετύχετε, σεβόμαστε το γούστο και τις επιθυμίες σας. Ξεκινούμε και ολοκληρώνουμε τις εργασίες με βάση το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει μαζί, δίχως καθυστερήσεις ή δυσάρεστες εκπλήξεις – εκτός κι αν μας ζητήσετε εσείς κάτι διαφορετικό!

Τέλειο αποτέλεσμα & ασφάλεια

Γνωστοί για το χαμόγελο και τη διακριτικότητά μας, θέλουμε να κάνουμε εσάς τους καλύτερους διαφημιστές μας.

Μετά την τοποθέτηση της γυψοσανίδας, το αποτέλεσμα θα είναι και θα δείχνει άψογο, ενώ παράλληλα, αφήνουμε τον χώρο σας όσο το δυνατόν πιο τακτοποιημένο και καθαρό. Παράλληλα, εγγυόμαστε για την άψογη ασφάλεια των κατασκευών μας και την αυστηρή τήρηση τόσο της νομοθεσίας, όσο και των προδιαγραφών του κτιρίου ή του καταστήματός σας, πάντοτε με σεβασμό στον προϋπολογισμό και το πορτοφόλι σας!

Αναλαμβάνουμε δουλειές σε όλη την Ελλάδα!

Αναλαμβάνουμε εργασίες στην Αθήνα, αλλά και εκτός Αττικής, ιδίως σε Κυκλάδες, Σποράδες, Δωδεκάνησα, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Αγαπάμε πραγματικά αυτό που κάνουμε

Πάνω από όλα, επιλέξτε μας γιατί αγαπούμε αυτό που κάνουμε – που σημαίνει ότι το κάνουμε με μεράκι και γνήσια προθυμία για ένα άψογο αποτέλεσμα!

Μιλήστε μαζί μας.

Σύντομα ο καλύτερος λόγος να μας επιλέξετε θα είναι η γνωριμία μας.

Καλέστε μας τώρα στο 210 277 0313 ή στο 694 704 0482

Ψαχνετε για ανακαινιση με υψηλες προδιαγραφες?

Όρους Χρήσης & GDPR