Διακόσμηση και επίπλωση με ...app

Εσωτερικοί διακοσμητές δεν είμαστε όλοι και στους περισσότερους οι ιδέες δεν κατεβαίνουν ουρανοκατέβατες. Για όλους αυτούς υπάρχει λοιπόν η εφαρμογή Houzz, η απαραίτητη στάση πριν από κάθε ανακαίνιση ή διακόσμηση του σπιτιού.

Το app περιέχει αναρίθμητες διαφορετικές κατηγορίες, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και αυτή η πελώρια βάση δεδομένων με 16 εκατ. φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης με ιδέες και προτάσεις, τις οποίες μπορείς να φιλτράρεις όπως αγαπάς, σύμφωνα με το στιλ, το δωμάτιο κ.λπ.

Πέρα από τα 10 εκατ. προϊόντα που μπορείς να αγοράσεις μέσω της εφαρμογής και δεν μας αφορούν εδώ, το σημαντικότερο εργαλείο της είναι η λειτουργία επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality) που σου επιτρέπει να δεις πώς θα δείχνει ένα έπιπλο στον πραγματικό σου χώρο.

Το απόλυτο app του θα σας βοηθήσει στην ανακαίνιση του σπιτιού σας
Εξίσου σημαντική είναι και η γνώμη του κόσμου, καθώς μπορείς μέσω της εφαρμογής να συζητήσεις με την κοινότητα του Houzz την ιδέα σου και να ακούσεις ενδιαφέρουσες προτάσεις και συμβουλές από ανθρώπους που το έχουν κάνει.

Στα συν, το newsletter που λαμβάνεις κάθε δύο βδομάδες με εξτρά προτάσεις, διακοσμητικές τάσεις, βίντεο και ενδιαφέροντα άρθρα για κάθε είδους οικιακή μεταμόρφωση. Όλα αυτά την κάνουν την «καλύτερη εφαρμογή για ανακαίνιση στο σπίτι», σύμφωνα με τους «New York Times».

Η Houzz δεν είναι μια εφαρμογή που όλοι πρέπει να έχουν στο κινητό τους, είναι ωστόσο ο απόλυτος προορισμός για όποιον βρίσκεται σε διαδικασία ανακαίνισης, διακόσμησης ή επίπλωσης του σπιτιού του…

Πηγή cretalive.gr

Ψαχνετε για ανακαινιση με υψηλες προδιαγραφες?