Ελαιοχρωματισμοί, Τεχνοτροπίες και Σπατουλαρίσματα

Αναλαμβάνουμε παντός είδους ελαιοχρωματισμούς και τεχνοτροπίες

Ελαιοχρωματισμοί

Η TECHNICAL EXPRESS αναλαμβάνει πλήρως παντός είδους ελαιοχρωματισμούς και τεχνοτροπίες σε Αθήνα, Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα!  Το βάψιμο (ελαιοχρωματισμός) ενός κτιρίου και οι διάφορες τεχνικές του προσδίδουν χαρακτήρα σε ένα κτίριο, εσωτερικά και εξωτερικά, έχοντας παράλληλα και σημαντική πρακτική αξία για τη λειτουργικότητα και την συντήρηση ενός κτιρίου. Δίχως αυτή τη φαινομενικά απλή εργασία, οι χώροι φαίνονται ημιτελείς και η αξία του ακινήτου μειώνεται σημαντικά. 

Η κατάλληλη εφαρμογή χρώματος και η καλαίσθητη και σωστά εκτελεσμένη τεχνοτροπία μπορεί να απογειώσει αισθητικά τον χώρο σας, να αναδείξει τα δομικά του χαρακτηριστικά και να αποτυπώσει στοιχεία του γούστου σας. Στην αντίθετη περίπτωση, όταν δηλαδή δεν εφαρμόζεται καλά το χρώμα ή τα προπαρασκευαστικά στάδια με την απαιτούμενη τεχνική, το αποτέλεσμα είναι η λεγόμενη «κακοτεχνία», και συχνά η όψη των κτιρίων είναι χειρότερη από την αρχική.

Η επιλογή των σωστών υλικών είναι επίσης σημαντική, καθώς αυτά καθορίζουν τη διάρκεια και τη λειτουργικότητα του τελικού αποτελέσματος. Οι εξωτερικοί χώροι απαιτούν ειδικά υλικά χρωματισμού με αντοχή στις εναλλαγές του καιρού και της θερμοκρασίας, ενώ οι εσωτερικοί χώροι απαιτούν υλικά ασφαλή για την υγεία και εύκολα στον καθαρισμό. Όλα τα παραπάνω καταδεικνύουν πως ο ελαιοχρωματισμός δεν είναι μια απλή εργασία, αλλά τέχνη. Για την καλύτερη, λοιπόν, δυνατή επιλογή για εσάς αλλά και τη σωστή εφαρμογή, εμπιστευτείτε τον ελαιοχρωματισμό του χώρου σας σε πραγματικούς επαγγελματίες. 

Ελαιοχρωματισμοί & Τεχνοτροπίες Κάθε Είδους

Οι έμπειροι ελαιοχρωματιστές της TECHNICAL EXPRESS έχουν πείρα δεκαετιών σε ελαιοχρωματισμούς και τεχνοτροπίες κάθε είδους. Καθώς εμείς, η ομάδα της TECHNICAL EXPRESS, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ανακαίνισης σπιτιού επιλέγοντάς εμάς για το βάψιμο του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, έχετε αυτομάτως ένα πλήρως καταρτισμένο συνεργείο που μπορεί να αναλάβει και όλες τις συμπληρωματικές εργασίες που απαιτούνται πριν την εφαρμογή του χρώματος, όπως για παράδειγμα η τοποθέτηση γυψοσανίδαςηλεκτρολογικών συνδέσεων κ.λπ. Σε περίπτωση που έχετε ήδη επιλέξει δικούς σας συνεργάτες για αυτές τις εργασίες που επηρεάζουν και τον ελαιοχρωματισμό του χώρου σας, μπορούμε να συνεργαστούμε άψογα μαζί τους για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα εντός χρονοδιαγράμματος, χωρίς καθυστερήσεις.

Κάθε εργασία ελαιοχρωματισμού πραγματοποιείται κατόπιν σχετικής οικονομοτεχνικής ανάλυσης, την οποία αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου ώστε να έχετε εξ’ αρχής την πλήρη εικόνα για το κόστος αλλά και τις δυνατότητες εξωραϊσμού του χώρου σας.  Αναλαμβάνουμε εργασίες ελαιοχρωματισμού σε κάθε λογής κτίρια: μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, διαμερίσματα κτλ., επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, βιοτεχνίες και βιομηχανίες, αποθήκες, εργαστήρια, εκπαιδευτικά ιδρύματα, χώρους νοσηλείας και κτίρια στέγασης δημόσιων υπηρεσιών. Χρησιμοποιούμε τεχνικές που συνάδουν με το χαρακτήρα του χώρου και αντιμετωπίζουμε με επιτυχία την πρόκληση του σωστού ελαιοχρωματισμού σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες, που συναντώνται συχνά σε έναν επαγγελματικό χώρο.
Γνωστοί για τη συνέπεια, την ταχύτητα και την ποιότητα των εργασιών μας, αναλαμβάνουμε να μεταμορφώσουμε κάθε είδους χώρο φροντίζοντας παράλληλα:

 • Για την ασφάλεια του χώρου και την προστασία των αντικειμένων εντός αυτού με ειδικά καλύμματα προτού ξεκινήσουν οι εργασίες.

 • Για την εγκατάσταση σκαλωσιάς όπου χρειάζεται.

 • Για όλες τις κατάλληλες προεργασίες (σπατουλαρίσματα, αστάρωμα) και μερεμέτια που πιθανόν χρειαστούν για την αψεγάδιαστη εφαρμογή του χρώματος.

 • Για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, για να επιλέξετε την κατάλληλη τεχνοτροπία και τελική υφή, αλλά και το χρώμα που θα αναδείξει τον χώρο σας.

 • Για την εφαρμογή των κατάλληλων υλικών για τον εκάστοτε χώρο, κατόπιν συμφωνίας μαζί σας, έχοντας στη διάθεσή μας τεράστια γκάμα από υψηλής ποιότητας χρώματα και προπαρασκευαστικά υλικά που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη.

 • Για την εφαρμογή της κατάλληλης μεθόδου ελαιοχρωματισμού με τη βοήθεια των ειδικών εργαλείων που απαρτίζουν τον εξοπλισμό μας (τριβείο, air les, μηχανημα υδροβολής κ.ά.), ώστε να μεταμορφώσουμε κάθε είδους επιφάνεια.

Ψαχνετε για ανακαινιση με υψηλες προδιαγραφες?

Υπευθυνότητα & Συνέπεια από Έμπειρους Ελαιοχρωματιστές

Το άριστο αποτέλεσμα σε μια εργασία ελαιοχρωματισμού απαιτεί τεχνογνωσία, αλλά και υπευθυνότητα και συνέπεια: 

 • Στην επιλογή κατάλληλων υλικών, πάντοτε σε συνεννόηση με τον πελάτη.

 • Στην πραγματοποίηση των εργασιών με προσοχή ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι ανάγκες για επισκευές, μερεμέτια και εργασίες συντήρησης στο μέλλον.

 • Στην γρήγορη εξυπηρέτηση, στο χρονοδιάγραμμα που έχει συμφωνηθεί με τον πελάτη.

Οι ελαιοχρωματιστές της TECHNICAL EXPRESS εφαρμόζουν πάντοτε αυτό το τρίπτυχο αξιών και βρίσκονται κοντά σας με ένα μόνο τηλεφώνημα, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν σε όλη την Ελλάδα.

Ελαιοχρωματισμοί σε Μονοκατοικίες, Διαμερίσματα & Πολυκατοικίες

Οι εργασίες ελαιοχρωματισμού, τα βαψίματα σε ξύλινες και μεταλλικές επιφάνειες αλλά και κουφώματα είναι βασικές εργασίες για το φινίρισμα, την ολοκλήρωση μιας νεόδμητης οικίας, ενώ τα φρεσκαρίσματα είναι απαραίτητα να γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα για να διατηρείται περιποιημένο το οίκημα μέσα – έξω και να διατηρεί την αξία της η περιουσία σας. Εκτός από τα αισθητικά και οικονομικά οφέλη, το βάψιμο και το φρεσκάρισμα του σπιτιού σας ενισχύει την υγιεινή καθώς απολυμαίνει, κλείνει πόρους και μικρορωγμές αόρατες στο γυμνό μάτι, ενώ προστατεύει τους εξωτερικούς τοίχους της οικίας σας από τις φθορές των στοιχείων της φύσης.

Κάθε κατοικία έχει τo δικό της χαρακτήρα και τις δικές της ανάγκες ανάλογα με τη δομή, το γύρω περιβάλλον της, την ηλικία του κτιρίου και τον αριθμό των ενοίκων. Λαμβάνοντας υπόψη όλους αυτούς τους παράγοντες, κάθε κατοικία είναι μοναδική και ο ελαιοχρωματισμός της, όπως και κάθε οικοδομική εργασία, απαιτεί ιδιαίτερη μεταχείριση. Οι άρτια εκπαιδευμένοι ελαιοχρωματιστές της TECHNICAL EXPRESS μελετούν προσεκτικά τον χώρο σας, ακούν τις επιθυμίες και κατανοούν τις ανάγκες σας, προτείνοντας και πραγματοποιώντας τα ιδανικά χρώματα και υλικά για το δικό σας σπίτι. 

Ο συνδυασμός ποιοτικών υλικών και σωστής εφαρμογής δίνει αυτό το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που αντέχει στο χρόνο, ελαχιστοποιώντας τα έξοδα συντήρησης. Η ομάδα της TECHNICAL EXPRESS μπορεί να σας προτείνει συνδυασμούς χρωμάτων που θα αναδείξουν το εξωτερικό και το εσωτερικό της κατοικίας σας ανάλογα με την αρχιτεκτονική και τη δόμησή της, και θα σας βοηθήσει να προσδώσετε το ύφος που εσείς επιθυμείτε. Παράλληλα, χρησιμοποιούμε ειδικές βαφές για ξύλο και μεταλλικές επιφάνειες, ώστε να αποδοθεί σωστά η κάθε τεχνική στην εκάστοτε επιφάνεια.

Ψαχνετε για ανακαινιση με υψηλες προδιαγραφες?

Επιλογή Χρωμάτων για την Ανάδειξη του Χώρου σας

Εσωτερικοί Χώροι Οικίας

Η επιλογή του χρώματος για το βάψιμο του χώρου σας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, πέρα από τις προσωπικές προτιμήσεις. Ένας σημαντικός παράγοντας είναι η χρήση του χώρου. Αν για παράδειγμα είναι οικία, ο επιθυμητός στόχος είναι ένας χώρος που ξεκουράζει το μάτι και συμβάλλει στη χαλάρωση από την ένταση της καθημερινότητας. Γι’ αυτό το λόγο επιλέγονται απαλές χρωματικές παλέτες, ανοιχτά χρώματα που «μεγαλώνουν» τον ήδη υπάρχοντα χώρο. Οι διχρωμίες στην ίδια απόχρωση αλλά με διαφορετικό τόνο μπορούν να προσδώσουν βάθος σε έναν χώρο ή να τονίσουν ένα δομικό στοιχείο του χώρου, ενώ οι διχρωμίες με έντονη αντίθεση δίνουν μια πιο καλλιτεχνική διάθεση στον χώρο.

Μερικά tips:

 • Το λευκό είναι μια κλασική επιλογή που δίνει ένα καθαρό και φινετσάτο αποτέλεσμα στους εσωτερικούς τοίχους, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και μια όμορφη τεχνοτροπία σε μια μικρή επιφάνεια, όπως για παράδειγμα μια γωνία, ή ενδεχομένως, το τζάκι, ώστε να αποκτήσει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

 • Αποχρώσεις τύπου κρεμ ή ζαχαρί προσδίδουν θέρμη στον χώρο.

 • Τολμήστε να επιλέξετε ένα παστέλ χρώμα για την οροφή ώστε να προσδώσετε χρώμα χωρίς να «χαλάσετε» την ηρεμία που χαρίζουν οι ουδέτεροι τόνοι των τοίχων.

Εσωτερικό Επαγγελματικών Χώρων

Αν πρόκειται για επαγγελματικό χώρο, λαμβάνονται υπόψη οι διαθέσιμες επιφάνειες καθώς και το μέγεθος του χώρου στον οποίο εισέρχεται ο πελάτης. Όσον αφορά τα χρώματα που θα πλαισιώνουν τη βιτρίνα, σύμφωνα με τους ειδικούς του marketing, θα πρέπει να ανήκουν στη χρωματική παλέτα που ταιριάζει στο αντικείμενο της επιχείρησής σας. 

Ενδεικτικά, αναφέρουμε μερικά παραδείγματα:

 • Το κόκκινο, το κίτρινο και το πορτοκαλί με τις διάφορες αποχρώσεις τους, ως θερμά χρώματα, κεντρίζουν το ενδιαφέρον και χρησιμοποιούνται για να σηματοδοτήσουν το αίσθημα του επείγοντος, του ενθουσιασμού και του πάθους. Λέγεται επίσης ότι ανοίγει και την όρεξη, γι’ αυτό και συναντάται συχνά σε επιχειρήσεις στον χώρο του γρήγορου φαγητού.

 • Το μπλε, σε σκούρες και ανοιχτές αποχρώσεις, εμπνέει εμπιστοσύνη, σιγουριά, αξιοπιστία, φρεσκάδα και επαγγελματισμό, γι’ αυτό και το βλέπουμε πολύ σε συχνά σε τράπεζες, κοινωνικά δίκτυα και ασφαλιστικές εταιρείες, αλλά και επιχειρήσεις στον χώρο της υγείας.

 • Το πράσινο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη φύση, γι’ αυτό και χρησιμοποιείται κατά κόρον σε καταστήματα με βιολογικά τρόφιμα και για την προώθηση ενεργειών υπέρ του περιβάλλοντος. Είναι επίσης το χρώμα που χαλαρώνει και ηρεμεί, γι’ αυτό και το βλέπουμε στους εσωτερικούς τοίχους σχολικών κτιρίων.

 • Το μοβ και το λιλά σχετίζονται με τη φινέτσα, τη δημιουργικότητα και την κομψότητα. Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ομορφιάς και της αντιγήρανσης αγαπούν αυτό το χρώμα.

Εξωτερικοί Χώροι

Στους εσωτερικούς χώρους οι παράγοντες που καθορίζουν την επιλογή μας έχουν να κάνουν με τον χρόνο που περνούμε μέσα σε αυτούς, τη διάθεσή μας και την υγεία μας. Στους εξωτερικούς χώρους οι προβολείς στρέφονται στην αρχιτεκτονική του κτιρίου, για να το αναδείξουμε καλύτερα, στις διαφορετικές υφές υλικών που υπάρχουν (ξύλο, μέταλλο), στην παλαιότητα του και στον περιβάλλοντα χώρο.

Κάποιες ιδέες που θα συζητήσετε μαζί με την έμπειρη ομάδα της TECHNICAL EXPRESS για να αποφασίσετε το χρώμα περιλαμβάνουν τα εξής:

 • Ένα ενιαίο ανοιχτό χρώμα, όπως για παράδειγμα, το λευκό, δίνει όγκο και μέγεθος και το κτίριο φαντάζει μεγαλύτερο στο μάτι από ό,τι είναι.

 • Η χρήση διχρωμιών στους εξωτερικούς χώρους είναι μια μοντέρνα επιλογή που μπορεί με την κατάλληλη εφαρμογή να αναδείξει ένα ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό στυλ.

 • Μοντέρνα τάση είναι επίσης η εφαρμογή διαφορετικού χρώματος σε λεπτομέρειες του κτιρίου (λ.χ. καμινάδα, υδρορροές).

 • Ο προσανατολισμός του κτιρίου είναι σημαντικός. Μια έξυπνη κίνηση είναι να βαφτούν πιο ανοιχτό χρώμα οι τοίχοι που τους «βλέπει» περισσότερη ώρα ο ήλιος, και σκούρο χρώμα οι τοίχοι που σκιάζονται στο περισσότερο μέρος της ημέρας. Το ανοιχτό χρώμα αντανακλά τη θερμότητα, ενώ το σκούρο απορροφά. Για να υπάρχει αρμονικό αποτέλεσμα, το πιο σκούρο χρώμα εφαρμόζεται στις επιφάνειες που βρίσκονται στο βάθος, όπως ο τοίχος μιας βεράντας. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται ευδιάκριτη η διάταξη των όγκων στο χώρο. Σε πρώτο πλάνο μπαίνει το οίκημα και όχι το χρώμα.

 • Η τοποθεσία, αλλά και τα γειτονικά κτίρια, μπορούν επίσης να επηρεάσουν την επιλογή του χρώματος. Εάν το σπίτι σας είναι κοντά σε θάλασσα, στην εξοχή, ή αν τα γειτονικά κτίρια ακολουθούν ένα συγκεκριμένο ύφος, το αποτέλεσμα είναι πιο αρμονικό αν κινηθείτε σε τόνους που συνάδουν με αυτά τα στοιχεία.

Χρώματα που Αναδεικνύουν τους Εξωτερικούς Χώρους

Λευκό

Κλασικό, ουδέτερο, αγαπημένος συνδυασμός με μπλε σε νησιωτικές τοποθεσίες. Είναι η ασφαλής επιλογή. Το χρώμα αυτό αντανακλά την θερμότητα του ήλιου, για ένα πιο δροσερό σπίτι το καλοκαίρι. Χρειάζεται ωστόσο τακτικά φρεσκαρίσματα για το διατηρείτε σαν καινούριο, καθώς λερώνεται εύκολα.

Ώχρα

Δημοφιλής απόχρωση που ταιριάζει γάντι σε κτίσματα με έντονο το στοιχείο του ξύλου. Ο συνδυασμός του με το καφέ του ξύλου αλλά και με αποχρώσεις του πράσινου της ελιάς, σε μοντέρνα και σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου, δημιουργεί μια όμορφη και κομψή αντίθεση, χωρίς να ενοχλεί το μάτι.

Σομόν

Ιδιαίτερο, αρχοντικό χρώμα, που αναδεικνύει ιδιαίτερα τα οικήματα κοντά στη φύση. Διόλου τυχαίο, καθώς πρόκειται για συμπληρωματικό χρώμα του πράσινου. Στην πόλη μπορεί το χρώμα αυτό μπορεί να συμπληρώσει μια κρεμ απόχρωση για ένα ρομαντικό ύφος ή μια γκρίζα για τη πιο μοντέρνα εκδοχή.

Γκρι

Σοφιστικέ χρώμα που αναδεικνύει μοντέρνες οικίες και τη χρήση πολλών φυσικών υλικών, όπως η πέτρα και το ξύλο. Οι minimal σχεδιαστές το αγαπούν ιδιαίτερα.

Ψαχνετε για ανακαινιση με υψηλες προδιαγραφες?

Σπατουλάρισμα

Το καλό βάψιμο απαιτεί την κατάλληλη προετοιμασία του τοίχου και μια όσο το δυνατόν ποιο πλήρη και σταθερή επιφάνεια. Για να το πούμε απλά, το σωστό βάψιμο ξεκινά πολύ προτού περαστεί χρώμα στον τοίχο. Ακόμη κι αν επιλέξετε την καλύτερη ποιότητα χρώματος, δίχως καλή προεργασία στην επιφάνεια του τοίχου, το αποτέλεσμα δεν θα δείχνει καλό, ούτε θα πετύχει τον στόχο του.

Γιατί είναι Απαραίτητο το Σπατουλάρισμα;

Το σπατουλάρισμα είναι ένα από τα σημαντικότερα στάδια αυτής της προεργασίας, καθώς διασφαλίζει ότι η επιφάνεια του τοίχου σας θα είναι ομοιόμορφη, καθώς και ότι η μπογιά θα απλωθεί σωστά σε όλη του την επιφάνεια. Παρότι είναι μια εργασία που θα μπορούσατε να κάνετε και μόνοι σας, αν δεν έχετε τις απαραίτητες γνώσεις και πείρα, είναι καλύτερο να το αφήσετε σε κάποιον επαγγελματία γιατί, αν δεν γίνει σωστά, κυριολεκτικά θα καταστρέψει το αποτέλεσμα. 

Σπατουλαρίσματα πρέπει να γίνουν σε οποιοδήποτε σημείο του τοίχου υπάρχει τρύπα, σκάψιμο, σκάσιμο στο σοβά, βαθούλωμα, ή οποιαδήποτε άλλη ανωμαλία χαλά την ομοιομορφία του τοίχου. Επομένως, το κλειδί για σωστό σπατουλάρισμα είναι ο στόκος. Συνήθως χρησιμοποιούμε λευκό στόκο, για να μη δημιουργήσει πρόβλημα με το χρώμα που θα επιλεγεί για το βάψιμο του τοίχου.

Τα Μυστικά του Σωστού Σπατουλαρίσματος

Το σωστό σπατουλάρισμα απαιτεί το κάθε άνοιγμα, τρύπα, σκάσιμο κτλ. να γεμίζει πλήρως με στόκο, και όχι απλά να καλύπτεται. Ο στόκος πρέπει, με άλλα λόγια, να γεμίσει το κενό, όχι απλά να το σκεπάσει. Συνεπώς, όσο βαθύτερο είναι το άνοιγμα, τόσο μεγαλύτερη προσοχή χρειάζεται. Στη συνέχεια, ο τοίχος πρέπει να γίνει λείος. Για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν γυαλόχαρτα (συνήθως ένα χοντρό και ένα πιο ψιλό), ώστε να λειανθεί πλήρως η επιφάνεια και να μην υπάρχουν καθόλου εξογκώματα. 

Αφού γίνει η λείανση του τοίχου, υπάρχει ένα ακόμη πολύ σημαντικό βήμα: κάθε επιφάνεια πρέπει να καθαριστεί πολύ καλά από τη σκόνη! Αν μείνει σκόνη πάνω στον τοίχο θα δημιουργήσει ανομοιομορφίες, οι οποίες στην αρχή ίσως να μη φαίνονται έντονες ή ιδιαίτερα άσχημες, αλλά, όταν πέσει η μπογιά, κυριολεκτικά θα καταστρέψουν αισθητικά το αποτέλεσμα. Πρέπει λοιπόν να αφιερωθεί χρόνος για να καθαριστεί κατάλληλα ο τοίχος και να αφαιρεθεί η σκόνη τόσο από την επιφάνειά του, όσο και από το υπόλοιπο δωμάτιο. Μόνο τότε μπορεί να μπει το αστάρι και στη συνέχεια η μπογιά.  Το σπατουλάρισμα μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά για να γίνει γρήγορα και σωστά απαιτούνται τα έμπειρα χέρια ενός επαγγελματία.

Γιατί να Επιλέξετε την TECHNICAL EXPRESS;

 • Γιατί έχουμε μεγάλη πείρα σε ελαιοχρωματισμούς, σπατουλαρίσματα και τεχνοτροπίες παντός είδους:
  σε σπίτια και διαμερίσματα. καταστήματα, βιοτεχνίες, βιομηχανίες και χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος. Δημόσιες υπηρεσίες και νοσηλευτικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα·

 • Γιατί διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό και υποσχόμαστε άριστο λειτουργικό αποτέλεσμα και άριστη ασφάλεια

 • Γιατί τηρούμε τις προθεσμίες που έχουμε υποσχεθεί και αφήνουμε τον χώρο σας καθαρό και τακτοποιημένο.

 • Γιατί σας ακούμε προσεκτικά και σεβόμαστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

 • Γιατί αναλαμβάνουμε ελαιοχρωματισμούς στην Αθήνα, αλλά και εκτός Αττικής, ιδίως σε Κυκλάδες, Σποράδες, Δωδεκάνησα, αλλά την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ελαιοχρωματισμοί σε Αττική & Υπόλοιπη Ελλάδα 

Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματίες σε :

 Αθήνα και Αττική,

 Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο,

 Κυκλάδες, Σποράδες, Δωδεκάνησα,

 όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Με εγγύηση την πείρα και τη φήμη μας ως επαγγελματίες, υποσχόμαστε άριστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα, ακρίβεια στην τήρηση των προθεσμιών και απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Μιλήστε μαζί μας.

Σύντομα ο καλύτερος λόγος να μας επιλέξετε θα είναι η γνωριμία μας.

Καλέστε μας τώρα στο 210 277 0313 ή στο 694 704 0482

Ψαχνετε για ανακαινιση με υψηλες προδιαγραφες?

Όρους Χρήσης & GDPR