Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις με Συνέπεια & Ασφάλεια

Ηλεκτρολογική εγκατάσταση

Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση οποιουδήποτε χώρου και κτιρίου αποτελεί στις μέρες μας το Άλφα και το Ωμέγα όχι μόνο της λειτουργικότητάς του, αλλά και της ασφάλειάς του. Εμπιστευτείτε την ηλεκτρολογική σας εγκατάσταση σε ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τι κάνουν – και το κάνουν εδώ και δεκαετίες. Εμπιστευτείτε την ηλεκτρολογική σας εγκατάσταση στην TECHNICAL EXPRESS.

Οι άνθρωποι της TECHNICAL EXPRESS είναι ένα έμπειρο συνεργείο ηλεκτρολόγων με πείρα δεκαετιών σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις παντός τύπου, με έδρα την Αθήνα και πελάτες και επιτυχημένες συνεργασίες εντός και εκτός Αττικής. Αναλαμβάνουμε τόσο τη σχετική μελέτη όσο και την ηλεκτρολογική εγκατάσταση σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, διαμερίσματα κτλ., επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα, χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, βιοτεχνίες και βιομηχανίες, αποθήκες, εργαστήρια, εκπαιδευτικά ιδρύματα, χώρους νοσηλείας και κτίρια στέγασης δημόσιων υπηρεσιών.

Γνωστοί για τη συνέπεια, την ταχύτητα και την ποιότητα της δουλειάς μας, εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματίες, αναλαμβάνοντας τόσο ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, όσο και ηλεκτρολογικές εργασίες παντός τύπου, όπως:

 • ηλεκτρολογικές ανακαινίσεις, συντήρηση ή αντικατάσταση ηλεκτρικών πινάκων

 • εγκατάσταση ή αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών, όπως θερμοσίφωνων, απορροφητήρων κ.λπ.

 • την εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης και την αποκατάσταση βλαβών.

Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την  Ελλάδα. Με εγγύηση την πείρα και τη φήμη μας ως επαγγελματίες, υποσχόμαστε άριστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα, ακρίβεια στην τήρηση των προθεσμιών και απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!

Η Σημασία της Σωστής Ηλεκτρολογικής Εγκατάστασης

Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση είναι ο όρος που περιγράφει τις εργασίες που χρειάζονται για τον συνδυασμό και τη λειτουργική τοποθέτηση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και τη σύνδεσή του με μια πηγή ηλεκτρικού ρεύματος με σκοπό την ασφαλή παροχή ρεύματος σε ένα κτίριο ή χώρο. Μια άρτια, επαγγελματική ηλεκτρολογική εγκατάσταση διασφαλίζει ότι το κτίριο και ο κάθε χώρος του μπορεί πράγματι να επιτελέσει σωστά τον σκοπό του. Μια κακή επαγγελματική εγκατάσταση θέτει σε κίνδυνο τους ενοίκους και τους χρήστες, ενώ μπορεί να στοιχίσει σημαντικά σε χρόνο, κόπο, έξοδα – καθώς και να προκαλέσει σοβαρές νομικές επιπλοκές για τους ιδιοκτήτες.

Η TECHNICAL EXPRESS αποτελείται από πιστοποιημένους και, προπάντων, έμπειρους επαγγελματίες ηλεκτρολόγους. Γι’ αυτό και μπορούμε να εγγυηθούμε μια άψογη, επαγγελματική και άρτια ηλεκτρολογική εγκατάσταση, πλήρως εναρμονισμένη με την ισχύουσα νομοθεσία. 

Ηλεκτρολογική Εγκατάσταση Κατοικιών

Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση ενός σπιτιού απαιτεί την τήρηση αυστηρών προτύπων ασφάλειας, κατάλληλο και υψηλής ποιότητας ηλεκτρολογικό εξοπλισμό (καλωδίωση, ασφάλειες, πίνακες κ.λπ.) και –φυσικά- την ολοκλήρωση των εργασιών από έμπειρο, πιστοποιημένο συνεργείο. Οτιδήποτε λιγότερο από αυτό θέτει σε κίνδυνο εσάς και την οικογένειά σας, ενώ είναι βέβαιο πως θα προκαλέσει –αργά ή γρήγορα- ζημιές και βλάβες που θα σας κοστίσουν χρήματα και κόπο.

Ένα σύγχρονο σπίτι έχει τεράστιες ανάγκες σε ηλεκτρικό ρεύμα: από τα απολύτως απαραίτητα, όπως η χρήση οικιακών συσκευών, η θέρμανση και ο κλιματισμός, ως τις τηλεπικοινωνίες, την ασφάλεια και την ψυχαγωγία των ενοίκων, το ηλεκτρικό ρεύμα αποτελεί το στοιχείο εκείνο που καθιστά όλες αυτές τις λειτουργίες εφικτές. Η ποσότητα της ενέργειας που απαιτείται για την εύρυθμη λειτουργία μιας σύγχρονης κατοικίας απαιτούν, με τη σειρά τους, ένα αρκετά εκτεταμένο ηλεκτρολογικό δίκτυο και την εγκατάσταση σωλήνων και καλωδίων εσωτερικά των τοίχων. Η εργασία αυτή είναι αρκετά απαιτητική και χρειάζεται εξαιρετική προσοχή.

Η TECHNICAL EXPRESS έχει αναλάβει με επιτυχία την ηλεκτρολογική εγκατάσταση εκατοντάδων νοικοκυριών. Έχουμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τα εργαλεία που χρειάζονται για μια ασφαλή, άρτια και άψογη και ηλεκτρολογική εγκατάσταση στο σπίτι ή το διαμέρισμά σας. 

Ηλεκτρολογική εγκατάσταση επαγγελματικών χώρων

Αναλαμβάνουμε την εκπόνηση μελέτης αλλά και την ίδια την ηλεκτρολογική εγκατάσταση σε επαγγελματικούς χώρους παντός είδους, από καταστήματα, εργαστήρια και χώρους εκπαίδευσης, έως βιοτεχνίες και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

 • Ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες σας.

 • Σας ενημερώνουμε πλήρως για τη σχετική νομοθεσία και τις τρέχουσες διατάξεις και τους κανονισμούς που αφορούν τη δική σας επιχείρηση.

 • Σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση ηλεκτρολογικής εγκατάστασης που θα καλύπτει όλες τις λειτουργικές αλλά και αισθητικές ανάγκες της επιχείρησής σας.

 • Πραγματοποιούμε την ηλεκτρολογική σας εγκατάσταση στον χρόνο που εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες, τηρώντας όλες τις προθεσμίες και το προσυμφωνημένο χρονοδιάγραμμα.

Η πείρα και η τεχνογνωσία της TECHNICAL EXPRESS αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την αρτιότητα και την ποιότητα των ηλεκτρολογικών μας εργασιών.

Ηλεκτρολογική Εγκατάσταση Καταστημάτων

Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση ενός καταστήματος έχει πολύ ιδιαίτερες ανάγκες. Ένα κατάστημα πρέπει να μείνει εκτός λειτουργίας όσο το δυνατόν λιγότερες μέρες, έχει μεγάλες ανάγκες σε φωτισμό, υψηλές απαιτήσεις ασφάλειας και οφείλει να είναι αισθητικά άψογο.

Συνεπώς, θέλετε η ηλεκτρολογική σας εγκατάσταση να γίνει γρήγορα, αλλά ταυτόχρονα να είναι πλήρως εναρμονισμένη με τη σχετική νομοθεσία, απολύτως ασφαλής για σας, τους υπαλλήλους και τους πελάτες σας, και να μην επηρεάζει καθόλου την αισθητική του χώρου· το αντίθετο, να του χαρίζει τη φινέτσα που χρειάζεται για να ξεχωρίσει και να ελκύσει πελάτες.

Η TECHNICAL EXPRESS είναι εδώ για σας και εγγυάται μια ταχύτατη, ασφαλέστατη και άρτια ηλεκτρολογική εγκατάσταση για το κατάστημά σας.

Τι Κόστος Έχει μια ηλεκτρολογική Εγκατάσταση;

Προφανώς η μόνη σωστή απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι: «Εξαρτάται». Πράγματι, το κόστος μιας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, οι κυριότεροι από τους οποίους είναι: 

 • Το είδος και η χρήση του κτιρίου (οικιακή, επαγγελματική).

 • Το μέγεθος του κτιρίου.

 • Η περιοχή στην οποία βρίσκεται.

 • Οι προδιαγραφές του χώρου.

 • Το ηλεκτρολογικό υλικό που θα επιλεγεί.

 • Ο ηλεκτρολόγος και το συνεργείο που θα επιλέξετε για την εγκατάσταση.

Εμείς, οι άνθρωποι της TECHNICAL EXPRESS, θέλουμε να γίνετε εσείς η καλύτερή μας διαφήμιση. Γι’ αυτό και θα σας προτείνουμε τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας, ασφάλειας και οικονομίας για το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε.  

Ψαχνετε για ανακαινιση με υψηλες προδιαγραφες?

Τα Στάδια μιας Ηλεκτρολογικής Εγκατάστασης

Εξέταση και Προετοιμασία του Κτιρίου

Αυτό το στάδιο είναι ίσως το σημαντικότερο από όλα. Η σωστή ανάλυση και εξακρίβωση των αναγκών του χώρου θα επιτρέψει στο συνεργείο να πραγματοποιήσει μια άψογη ηλεκτρολογική εγκατάσταση που δεν θα χρειαστεί τροποποιήσεις ή δαπανηρές επιδιορθώσεις στο μέλλον.
Συνεπώς, όσο πιο προσεκτική είναι η αρχική μελέτη της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, τόσο μικρότερο και το κόστος της, καθώς και ο χρόνος που θα απαιτηθεί για την ολοκλήρωσή της. Η εκπόνηση μιας μελέτης ηλεκτρολογικής εγκατάστασης (στην οποία θα βασιστεί και η προσφορά και ο υπολογισμός του κόστους από το ηλεκτρολογικό συνεργείο) περιλαμβάνει:

 • τον προσδιορισμό του αριθμού των διακοπτών, των πριζών και των σημείων φωτισμού·

 • τον προσδιορισμό των συσκευών που θα εγκατασταθούν στον χώρο (π. χ. θερμοσίφωνας, φούρνος, απορροφητήρας, πλυντήριο ρούχων, πιάτων, κ.λπ.)·

 • τη μελέτη του αρχιτεκτονικού σχεδίου, όπου και θα αποτυπωθεί η προσθήκη του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού· 

 • την εκπόνηση ενός ηλεκτρολογικού σχεδίου, τον υπολογισμό του ηλεκτρολογικού και άλλου εξοπλισμού που θα χρειαστεί και τον υπολογισμό του σχετικού κόστους

 • τη εκπόνηση χρονοδιαγράμματος για την ολοκλήρωση των εργασιών.

Σημειώστε, επίσης, ότι όσο νωρίτερα γνωρίζετε πού θα μπουν διακόπτες, τόσο λιγότερα θα είναι τα μερεμέτια, και τόσο μικρότερο θα είναι το κόστος σε εργατικά και ηλεκτρολογικό υλικό.

Στη συνέχεια, προχωρούμε στα περίφημα «σκαψίματα» (αυλακώσεις στους τοίχους), που θα επιτρέψουν στο συνεργείο να εντοιχίσει την καλωδίωση του κτιρίου. Τα σκαψίματα είναι σκληρή δουλειά μα απαιτεί προσοχή, ώστε να προκληθεί η μικρότερη δυνατή φθορά στους τοίχους του κτιρίου.

Επιλογή και Εξασφάλιση του Ηλεκτρολογικού Υλικού

Ένας έξυπνος τρόπος να μειώσετε κάπως το κόστος της ηλεκτρολογικής σας εγκατάστασης, είναι να φροντίσετε εσείς για την προμήθεια του ηλεκτρολογικού υλικού που θα χρειαστεί για την ηλεκτρολογική σας εγκατάσταση. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομείτε χρόνο και κόπο από τον ηλεκτρολόγο και – συνεπώς – χρήματα για σας. Φροντίστε μόνο να κάνετε σωστά τις παραγγελίες σας ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στο χρονοδιάγραμμά σας.

Από την άλλη, είναι πιθανό ο ηλεκτρολόγος σας να μπορεί να προμηθευτεί τα υλικά που χρειάζονται σε χαμηλότερες τιμές από ό,τι εσείς. Μια σχετική ερώτηση θα λύσει τον γρίφο.

Τοποθέτηση Σωλήνων και Ηλεκτρολογικού Εξοπλισμού

Το στάδιο αυτό είναι και το πιο ουσιώδες, αλλά ολοκληρώνεται πολύ πιο εύκολα αν τα προηγούμενα έχουν γίνει σωστά. Μετά την τοποθέτηση των σωλήνων, των καλωδίων και του λοιπού ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, το συνεργείο μας καλύπτει τις αυλακώσεις με το σχετικό σοβάτισμα και το επίχρισμα που απαιτείται. Στη συνέχεια προχωρούμε στην τοποθέτηση και την εγκατάσταση του ηλεκτρολογικού πίνακα και στην τοποθέτηση των διακοπτών. Προφανώς είναι καλύτερο το τελικό αυτό βήμα να γίνει αφότου έχει ολοκληρωθεί το τελικό βάψιμο του κτιρίου. 

Εγκαταστάσεις Γειώσεων

Η Γείωση είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία μιας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, καθώς και το σημαντικότερο μέτρο προστασίας για τους χρήστες και τους ενοίκους ενός σπιτιού από ηλεκτροπληξία. Η Γείωση είναι η αγώγιμη σύνδεση των μεταλλικών στοιχείων μιας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και των συσκευών της με το έδαφος και διασφαλίζει τόσο την προστασία των ενοίκων από εξ επαφής ηλεκτροπληξία, όσο και την καλή λειτουργία του ηλεκτρικού δικτύου. Η θεμελιακή γείωση είναι πλέον υποχρεωτική σε όλες νέες οικοδομές βάσει νόμου (ΦΕΚ 1222/05-09-2006 τεύχος Β΄ αριθ. Φ. Α΄ 50/12081/642 άρθρο 2).
Για τη γείωση ενός κτιρίου χρησιμοποιούμε έναν κατάλληλο «γειωτή», δηλαδή μια χαλύβδινη ταινία με ειδικές ιδιότητες, πάχους και διαστάσεων που εξασφαλίζει 

 • το χαμηλότερο δυνατό κόστος, δίχως ωστόσο συμβιβασμούς στην ασφάλεια των ενοίκων·

 • την εύκολη δημιουργία ισοδυναμικών συνδέσεων, τόσο κύριων, όσο και συμπληρωματικών·

 • τη δυνατότητα χρήσης του γειωτή και για αντικεραυνικής προστασίας. Απλά σημειώστε πως αυτή η εργασία απαιτεί ειδική μελέτη και αντίστοιχες εργασίες.

Η TECHNICAL EXPRESS αναλαμβάνει τόσο τη θεμελιακή γείωση σε νέες οικοδομές, όσο και τη γείωση σε παλαιότερα κτίρια και εγκαταστάσεις. Αναλαμβάνουμε, επίσης, τη γείωση ειδικών εγκαταστάσεων, όπως μηχανοστασίων, λεβητοστασίων, αντλιοστασίων κ.λπ., ενώ φροντίζουμε και για την προστασία του συστήματος γείωσης από τη διάβρωση, περικλείοντας και στεγανοποιώντας το με κατάλληλο μπετόν. 

Αντικεραυνική Προστασία Κτιρίων

Η αντικεραυνική προστασία θεωρείται πλέον απολύτως απαραίτητο μέτρο ασφάλειας για κάθε κτιριακή δομή – ειδικά με την ένταση των καιρικών φαινομένων των τελευταίων ετών, ενώ αποτελεί πλέον και προδιαγραφή για κτήρια έως 60 μέτρων αλλά και για ανοιχτούς χώρους.

Ένας κεραυνός που πλήττει ένα κτίριο μπορεί να προκαλέσει τρομερή ζημιά στο ίδιο το κτίριο, καθώς και στο ηλεκτρικό του δίκτυο, καθώς και στα μηχανήματα ή τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε αυτό. Η αντικεραυνική προστασία αποτελεί ένα ειδικό σύστημα γείωσης που διοχετεύει ελεγχόμενα το ρεύμα του κεραυνού στο έδαφος μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο πρόκλησης βλαβών στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση του κτιρίου.

Η αντικεραυνική προστασία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και ειδικά αλεξικέραυνα – ειδικές μεταλλικές ράβδους που τοποθετούνται στην κορυφή του κτιρίου και ενώνονται με το έδαφος, παρέχοντας ελεύθερη δίοδο στο ηλεκτρικό ρεύμα του κεραυνού και μειώνοντας ή και εξαλείφοντας τις καταστρεπτικές συνέπειες της κεραυνοπληξίας. 

Έκδοση Πιστοποιητικού ΔΕΗ – Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη Ηλεκτρολόγου (ΥΔΕ)

Για κάθε νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση απαιτείται η έκδοση νέου πιστοποιητικού ΥΔΕ (Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη Ηλεκτρολόγου). Αυτό φυσικά απαιτεί έλεγχο της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης που πρόκειται να ηλεκτροδοτηθεί από πιστοποιημένο ηλεκτρολόγο, ο οποίος θα βεβαιώσει ότι η ηλεκτρολογική εγκατάσταση του χώρου πληροί τις τεχνικές προδιαγραφές για την σωστή και ασφαλή λειτουργεία του. Ο έλεγχος διενεργείται με ειδικά όργανα μέτρησης και ελέγχου.

Εννοείται πως, σε περίπτωση που μια εγκατάσταση δεν πληροί τα κριτήρια ασφάλειας που ορίζει η πολιτεία, θα πρέπει πρώτα να γίνουν σχετικές αλλαγές και επιδιορθώσεις και μετά από νέο έλεγχο να εκδοθεί το σχετικό πιστοποιητικό. Η νέα ΥΔΕ θα αποτελείται από:

 • Υπεύθυνη Δήλωση Αδειούχου Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη - Έκθεση Παράδοσης Ηλεκτρολογικής Εγκατάστασης.

 • Πρωτόκολλο Ελέγχου Ηλεκτρολογικής Εγκατάστασης κατά ΕΛΟΤ HD 384.

 • Πρωτόκολλο Ελέγχου Ηλεκτρολογικής Εγκατάστασης κατά ΚΕΗΕ (εάν είναι παλιά εγκατάσταση πριν τον Μάρτιο του 2006 ή εάν σε μια εγκατάσταση συνυπάρχουν και τα δυο πρότυπα).

 • Σχέδιο μονογραμμικό του ηλεκτρικού πίνακα της εγκατάστασης.

 • Κάτοψη με την όδευση των ηλεκτρικών γραμμών της εγκατάστασης και της θέσης των διακοπτών, φωτιστικών, πριζών, φωτιστικών ασφαλείας, κινητήρων, πινάκων.

Αναλαμβάνουμε επίσης τον επανέλεγχο των εσωτερικών ηλεκτρολογικών σας εγκαταστάσεων και την έκδοση της σχετικής ΥΔΕ (υπεύθυνη δήλωση εγκαταστάτη ηλεκτρολόγου).

Γιατί και Πότε είναι Απαραίτητη η Έκδοση Πιστοποιητικού ΔΕΗ – ΥΔΕ;

Σχετικός νόμος (συγκεκριμένα ο Ν. 4483/65) υποχρεώνει όλους τους ιδιοκτήτες κτιριακών δομών να φροντίζουν για τον επανέλεγχο των εσωτερικών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του κτιρίου τους από αδειούχο εγκαταστάτη ηλεκτρολόγο, που έχουν τις γνώσεις αλλά και την άδεια από τις κρατικές υπηρεσίες να εκδώσουν τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση, η οποία στη συνέχεια μπορεί να υποβληθεί στη ΔΕΗ ΑΕ.

Ο συγκεκριμένος έλεγχος θα πρέπει να διενεργείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα (άρθρο 5 της Απόφασης Φ.7.5/1816/88/27.02.04 του Υφυπουργού Ανάπτυξης που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 470/05.03.2004) και ποικίλει ανάλογα με τον τύπο και τη χρήση του κτιρίου. Συγκεκριμένα: 

 • τουλάχιστον κάθε 14 χρόνια για κατοικίες παντός τύπου (μονοκατοικίες, διαμερίσματα κ. ά.)·

 • τουλάχιστον κάθε 7 χρόνια για κλειστούς επαγγελματικούς χώρους δίχως εύφλεκτα υλικά ( όπως καταστήματα, γραφεία, βιοτεχνίες, βιομηχανίες κ.λπ.)·

 • τουλάχιστον κάθε 2 χρόνια για κλειστούς επαγγελματικούς χώρους με εύφλεκτα υλικά (καταστήματα, γραφεία, βιοτεχνίες, βιομηχανίες κ.λπ.)·

 • τουλάχιστον κάθε χρόνο για χώρους ψυχαγωγίας και συνάθροισης κοινού (καφετέριες, εστιατόρια, θέατρα, χώρους εστίασης κ.λπ.)·

 • τουλάχιστον κάθε χρόνο ή πριν την επανασύνδεση (σε περίπτωση που έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση) του ηλεκτρικού ρεύματος για επαγγελματικές εγκαταστάσεις στο ύπαιθρο (πισίνες, μαρίνες, πισίνες, ανοιχτούς χώρους στάθμευσης ή κατασκήνωσης κ.λπ.).

Σε ποιες Περιπτώσεις Μπορεί να Χρειαστώ Δήλωση Εγκαταστάτη Ηλεκτρολόγου (ΥΔΕ) για τη ΔΕΗ

Αναλαμβάνουμε επίσης τη χορήγηση Δήλωσης Εγκαταστάτη Ηλεκτρολόγου στις ακόλουθες περιπτώσεις, στις οποίες απαιτείται η κατάθεση της ΥΔΕ στη ΔΕΗ:

 • Για την ηλεκτροδότηση μιας παροχής ρεύματος σε εργοτάξιο.

 • Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής κάθε ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, αλλά πριν τη λειτουργία και τη χρήση της από τον χρήστη.

 • Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών επέκτασης ή τροποποίησης ενός τμήματος μιας εγκατάστασης και προτού τεθεί σε λειτουργία.

 • Για να εξακριβωθεί πως δεν έχει επηρεαστεί το επίπεδο ασφάλειας της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης εξαιτίας φθοράς, βλάβης ή οποιασδήποτε αλλοίωσης του ηλεκτρολογικού υλικού.

 • Σε περίπτωση αλλαγής ονόματος στο ρολόι της ΔΕΗ και λήξης του σχετικού πιστοποιητικού της ΔΕΗ.

 • Σε περίπτωση επανασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος και λήξης του σχετικού πιστοποιητικού της ΔΕΗ.

 • Σε περίπτωση αίτησης επαύξηση ισχύος παροχής ρεύματος προς τη ΔΕΗ.

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, ειδικά αν επείγεστε για την τήρηση κάποιας διορίας ή προθεσμίας.

Ψαχνετε για ανακαινιση με υψηλες προδιαγραφες?

Δομημένη Καλωδίωση

Τι είναι η δομημένη καλωδίωση;

Δομημένη καλωδίωση είναι ένα δίκτυο καλωδίων ασθενούς ρεύματος, που εισάγεται στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση ενός κτιρίου. Η δομημένη καλωδίωση χρησιμοποιείται για την υποστήριξη και την ενίσχυση τοπικών δικτύων υπολογιστών (τα γνωστά LAN).

Ένα αξιόπιστο, ισχυρό και γρήγορο τοπικό δίκτυο αποτελεί πλέον για ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις απολύτως απαραίτητο στοιχείο για την περαιτέρω ανάπτυξή τους και την επιβίωσή τους στον σκληρό ανταγωνισμό της διαδικτυακής αγοράς.

Μια κατάλληλα εγκατεστημένη και καλής ποιότητας δομημένη καλωδίωση σας εξασφαλίζει ταχύτητα, καλύτερες επιδόσεις για σας και τους υπαλλήλους σας, ταχύτερη εξυπηρέτηση για τους πελάτες σας – και μεγαλύτερη κερδοφορία για την εταιρεία σας.

Οι έμπειροι τεχνικοί της TECHNICAL EXPRESS θα ακούσουν και θα κατανοήσουν τις ανάγκες της δική σας επιχείρησης, θα σας προτείνουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις και θα εγκαταστήσουν την καλωδίωση της επιλογής σας, γρήγορα, αξιόπιστα και με ασφάλεια, είτε πρόκειται για:

 • εγκατάσταση ή βελτίωση του τηλεφωνικού σας κέντρου·

 • εγκατάσταση δικτύου οπτικών ινών·

 • τη συγκόλληση οπτικών ινών (Splicing).

Εγκατάσταση - Συντήρηση – Βελτίωση Τηλεφωνικού Κέντρου

Ένα από τα πιο ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά των μεγάλων επιχειρήσεων είναι η ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών τους. Ένα σύγχρονο, αξιόπιστο και γρήγορο τηλεφωνικό κέντρο μπορεί να αυξήσει σημαντικά τόσο την ταχύτητα, όσο και την ποιότητα της εξυπηρέτησης των πελατών σας – και να αυξήσει σημαντικά τόσο το κύρος όσο και την ανταγωνιστικότητα της εταιρείας σας.

Οι TECHNICAL EXPRESS θα αναλύσουν μαζί σας τις ανάγκες της επιχείρησής σας και των πελατών σας και θα σας προτείνουν άριστες λύσεις τηλεφωνικού κέντρου και δικτύων τηλεπικοινωνίας με προηγμένες εφαρμογές (ISDN, Voice Mail, Auto Attendant), θα αναλάβουν το σύνολο της μελέτης για τη δικτύωση της επιλογής σας και θα προχωρήσουν στην εγκατάστασή της με απόλυτο σεβασμό στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

Αναλαμβάνουμε, επίσης, τη συντήρηση, την επιδιόρθωση αλλά και τη βελτίωση ενός υπάρχοντος τηλεφωνικού κέντρου, με άριστη after sale εξυπηρέτηση.

Εγκατάσταση και Επιδιόρθωση Δικτύου Οπτικών Ινών

Οι οπτικές ίνες έφεραν πραγματική επανάσταση στον κόσμο της τηλεπικοινωνίας, αυξάνοντας τρομερά την ταχύτητα στη μετάδοση των δεδομένων, καθώς και τον όγκο τους.

Οι οπτικές ίνες παράγονται από ειδικό πλαστικό ή γυαλί και επιτρέπουν την ταχύτερη μετάδοση μεγαλύτερου όγκου δεδομένων από ό,τι τα παλαιότερης τεχνολογίας συμβατικά δίκτυα χαλκού – και μάλιστα και σε μεγαλύτερες αποστάσεις, με μικρότερες απώλειες και με μηδενικές ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές.

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, τη συντήρηση ή την επιδιόρθωση δικτύου οπτικών ινών, με εγγυημένη αξιοπιστία και ασφάλεια. Αναλαμβάνουμε επίσης τη συγκόλληση οπτικών ινών (Splicing) με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Εγκατάσταση Μεγαφωνικών και Μικροφωνικών εγκαταστάσεων

Αναλαμβάνουμε, επίσης, την εγκατάσταση μεγαφωνικών και μικροφωνικών εγκαταστάσεων σε παντός είδους επαγγελματικούς χώρους, ανοιχτές και κλειστές εγκαταστάσεις, για την κάλυψη εκδηλώσεων, συναυλιών, συνεδρίων, γάμων, δεξιώσεων κτλ. σε ιδιόκτητους ή ενοικιασμένους χώρους. 

Γιατί να Επιλέξετε την TECHNICAL EXPRESS;
 • Γιατί έχουμε μεγάλη πείρα σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις παντός είδους: σε σπίτια και διαμερίσματα· καταστήματα, βιοτεχνίες, βιομηχανίες και χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος· δημόσιες υπηρεσίες και νοσηλευτικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα·

 • Γιατί διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό και υποσχόμαστε άριστο λειτουργικό αποτέλεσμα και άριστη ασφάλεια.

 • Γιατί τηρούμε τις προθεσμίες που έχουμε υποσχεθεί και αφήνουμε τον χώρο σας καθαρό και τακτοποιημένο.

 • Γιατί σας ακούμε προσεκτικά και σεβόμαστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

 • Γιατί αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικές εργασίες στην Αθήνα, αλλά και εκτός Αττικής, ιδίως σε Κυκλάδες, Σποράδες, Δωδεκάνησα, αλλά την υπόλοιπη Ελλάδα.

Μιλήστε μαζί μας.

Σύντομα ο καλύτερος λόγος να μας επιλέξετε θα είναι η γνωριμία μας.

Καλέστε μας τώρα στο 210 277 0313 ή στο 694 704 0482

Ψαχνετε για ανακαινιση με υψηλες προδιαγραφες?

Όρους Χρήσης & GDPR