Υδραυλικές Εγκαταστάσεις

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις & Εγκαταστάσεις Θέρμανσης με Συνέπεια & Ασφάλεια

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις

Η TECHNICAL EXPRESS αναλαμβάνει πλήρως παντός είδους υδραυλικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις θέρμανσης σε Αθήνα, Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα!  Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις χαρίζουν ζωή σε ένα κτίριο: δίχως κατάλληλη υδραυλική εγκατάσταση, κανείς χώρος δεν μπορεί να επιτελέσει τον σκοπό του, να εξυπηρετήσει τους ενοίκους ή τους χρήστες του. Από το μικρότερο διαμέρισμα ώς το μεγαλύτερο κατάστημα, οι υδραυλικές εγκαταστάσεις εξασφαλίζουν λειτουργικότητα και άνεση.  Εμπιστευτείτε τες, λοιπόν, σε πραγματικούς επαγγελματίες. 

Υδραυλικές & Θερμαντικές Εγκαταστάσεις Κάθε Τύπου

Οι έμπειροι υδραυλικοί της TECHNICAL EXPRESS έχουν πείρα δεκαετιών σε υδραυλικές και θερμαντικές εγκαταστάσεις κάθε τύπου. Με έδρα τους την Αθήνα, το συνεργείο μας είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σε κάθε γωνιά της Αθήνας και της Αττικής, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα και τις Κυκλάδες. 

Εκτός από την υδραυλική εγκατάσταση, αναλαμβάνουμε και τις εγκαταστάσεις θέρμανσης στον χώρο σας, όπως και τη σχετική μελέτη, για κάθε λογής κτίρια: μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, διαμερίσματα κτλ., καταστήματα, χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, βιοτεχνίες και βιομηχανίες, αποθήκες, εργαστήρια, εκπαιδευτικά ιδρύματα, χώρους νοσηλείας και κτίρια στέγασης δημόσιων υπηρεσιών. 

Γνωστοί για τη συνέπεια, την ταχύτητα και την ποιότητα των εργασιών μας, αναλαμβάνουμε τόσο πλήρεις υδραυλικές εγκαταστάσεις, όσο και επιδιορθώσεις και μερεμέτια στη θέρμανση και τα υδραυλικά σας συστήματα:

 • πλήρης ή μερική αντικατάσταση υδραυλικών σωληνώσεων και εργασίες συντήρησης·

 • εγκατάσταση ή αντικατάσταση υδραυλικών σωμάτων (βρύσες, ντουζιέρες, νιπτήρες, λεκάνες καζανάκια, φίλτρα νερού, σκουπιδοφάγους κ.λπ.)

 • ανακαινίσεις μπάνιων

 • εγκατάσταση ή αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης, όπως καλοριφέρ, θερμοσίφωνες, ηλιακούς θερμοσίφωνες κτλ

 • εγκατάσταση συστημάτων φυσικού αερίου, καθώς και τη συντήρησή του, ή την επιδιόρθωση και αντικατάσταση φθαρμένων ανταλλακτικών.

Ψαχνετε για ανακαινιση με υψηλες προδιαγραφες?

Υδραυλικές εγκαταστάσεις

Υπευθυνότητα & Συνέπεια από Έμπειρους Υδραυλικούς. Το παν σε μια υδραυλική εγκατάσταση είναι η υπευθυνότητα και η συνέπεια

 • στην επιλογή κατάλληλων υλικών, πάντοτε σε συνεννόηση με τον πελάτη·

 • στην πραγματοποίηση των εργασιών με προσοχή ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι ανάγκες για επισκευές, μερεμέτια και εργασίες συντήρησης στο μέλλον· 

 • στην γρήγορη εξυπηρέτηση, στο χρονοδιάγραμμα που έχει συμφωνηθεί με τον πελάτη

Οι υδραυλικοί της TECHNICAL EXPRESS βρίσκονται κοντά σας με ένα μόνο τηλεφώνημα, για οτιδήποτε μπορεί να αφορά το δίκτυο των υδραυλικών σας εγκαταστάσεων.

υπευθυνοτητα-και-συνεπεια-απο-εμπειρους-υδραυλικους

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις σε Μονοκατοικίες, Διαμερίσματα & Πολυκατοικίες

Κάθε κατοικία έχει τις δικές της ανάγκες, χαρακτηριστικά και ιδιαιτερότητες. Η ηλικία του κτιρίου, ο αριθμός των ενοίκων, οι απαιτήσεις τους στη διανομή του νερού και τον αριθμό των μπάνιων και των κουζινών κάνουν την κάθε περίπτωση ξεχωριστή – ειδικά αν ληφθούν υπόψη και οι νομικές απαιτήσεις που επιβάλλονται από τις κρατικές υπηρεσίες. 

Οι άρτια εκπαιδευμένοι υδραυλικοί της TECHNICAL EXPRESS μελετούν προσεκτικά τον χώρο σας, ακούν τις επιθυμίες και κατανοούν τις ανάγκες σας, προτείνοντας και πραγματοποιώντας την ιδανική υδραυλική εγκατάσταση για το δικό σας σπίτι. 

Αναλαμβάνουμε επίσης την επιδιόρθωση ή και την πλήρη αντικατάσταση εξωτερικών υδραυλικών εγκαταστάσεων σε παλιά μπάνια και λουτρά σε μονοκατοικίες στην επαρχία, καθώς και εγκαταστάσεις δικτύων ζεστού νερού, τόσο μεμονωμένα (ατομικά), όσο και κεντρικά με ανακυκλοφορία. 

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις σε Βιοτεχνίες, Βιομηχανικές Μονάδες & Ξενοδοχεία

Ο επαγγελματικός σας χώρος έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις υδροδότησης – αλλά και ασφάλειας. Κακοτεχνίες, χρήση ακατάλληλων υλικών ή παραβιάσεις (έστω και ακούσιες) της σχετικής νομοθεσίας μπορούν να βλάψουν σημαντικά τόσο την επωνυμία, όσο και την κερδοφορία μιας επιχείρησης. Οι έμπειροι υδραυλικοί της TECHNICAL EXPRESS θα εξετάσουν προσεκτικά τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης, και θα προτείνουν λύσεις υδραυλικών εγκαταστάσεων απόλυτα προσαρμοσμένες σε αυτές και τις επιθυμίες σας. 

Δίκτυα Ύδρευσης

Οι υδραυλικοί της TECHNICAL EXPRESS αναλαμβάνουν τη μελέτη και την εγκατάσταση ή επιδιόρθωση ιδιωτικών δικτύων ύδρευσης – δηλαδή των αγωγών και των σωληνώσεων μεταφοράς νερού στον χώρο σας, όπως και την εγκατάσταση κεντρικών παροχών ύδρευσης από τους υδρομετρητές (ρολόγια ΕΥΔΑΠ). 

Είτε πρόκειται για απλό δίκτυο ύδρευσης, είτε για δίκτυο ύδρευσης με κολεκτέρ, διενεργούμε τη σχετική μελέτη και πραγματοποιούμε την εγκατάσταση, αντικαθιστούμε αγωγούς ή επιδιορθώνουμε το όποιο πρόβλημα άμεσα και με συνέπεια.  Αντλιοστάσια, επιπλέον αντλίες για αύξηση της πίεσης του νερού, δεξαμενές (απλές ή πίεσης), υδρομετρητές, δίκτυα αγωγών και διανομής – όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, είμαστε εδώ για να τις καλύψουμε.

Υδραυλικές Επισκευές – Μερεμέτια

Σπασμένοι σωλήνες, διαρροές, βλάβες στο δίκτυο, στην παροχή του νερού ή στα είδη μπάνιου σας – όποιο κι αν είναι το πρόβλημα, είμαστε εκεί με ένα σας τηλεφώνημα! Αναλαμβάνουμε υδραυλικά μερεμέτια και επισκευές, μικρές και μεγάλες, επιτρέποντας στην επιχείρηση ή το σπίτι σας να επανέλθει στους κανονικούς του ρυθμούς το ταχύτερο δυνατόν!

Ψαχνετε για ανακαινιση με υψηλες προδιαγραφες?

Θέρμανση – Καλοριφέρ – Εγκαταστάσεις Αυτόνομης Θέρμανσης

Το συνεργείο της TECHNICAL EXPRESS ειδικεύεται σε οτιδήποτε αφορά τη θέρμανση, τα καλοριφέρ ή άλλου είδους θερμαντικά σώματα. Εγκαθιστούμε το σύστημα θέρμανσης της επιλογής σας άμεσα, με υπευθυνότητα, συνέπεια και στόχο να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες της οικογένειας, της επιχείρησης και των χώρων σας.

Αυτόνομη Θέρμανση

Η αυτόνομη θέρμανση σας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε για το σπίτι ή το διαμέρισμά σας το επίπεδο θέρμανσης που επιθυμείτε, ανεξάρτητα από τις επιλογές που μπορεί να κάνουν οι ένοικοι στα υπόλοιπα διαμερίσματα της πολυκατοικίας ή του συγκροτήματός σας. 

Η αυτονόμηση, δηλαδή η εγκατάσταση αυτόνομου συστήματος θέρμανσης, μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους: 

 • με Ατομική Μονάδα Φυσικού Αερίου ή Πετρελαίου (ατομικός λέβητας πετρελαίου)·

 • με Αντλία Θερμότητας·

 • με εγκατάσταση Ηλεκτρικού Λέβητα. Ο ηλεκτρικός λέβητας εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση και μεγάλη ευκολία στη χρήση.

Τα οφέλη μιας κατάλληλα εγκατεστημένης αυτόνομης θέρμανσης είναι πολλά και αξιοσημείωτα.

 • Απόλυτος έλεγχος της θερμοκρασίας στον χώρο σας.

 • Απόλυτος έλεγχος στον προϋπολογισμό της θέρμανσής σας.

 • Διαθεσιμότητα ζεστού νερού ανά πάσα στιγμή, δίχως αναμονή και σπατάλες σε ρεύμα.

 • Μεγάλη ευκολία στη χρήση.

 • Ευκολία στην επιλογή καυσίμου: υπάρχουν συστήματα αυτόνομης θέρμανσης για φυσικό αέριο, πετρέλαιο κτλ.

 • Εγκατάσταση τόσο σε παλαιά, όσο και σε σύγχρονα κτίρια.

Ανάλογα με τον τύπο αυτόνομης θέρμανσης που επιλέγει ο πελάτης ή που ταιριάζει στον χώρο, χρησιμοποιείται και ο αντίστοιχος τύπος εγκατάστασης, δισωλήνιος ή μονοσωλήνιος.

καλοριφερ

Εγκαταστάσεις Κεντρικής Θέρμανσης με Δισωλήνιο

Στο δισωλήνιο σύστημα θέρμανσης, χρησιμοποιούνται δύο διακριτοί σωλήνες για την τροφοδοσία του συστήματος προσαγωγής και του συστήματος επιστροφής. Στην κλασική, συμβατική του μορφή, το δισωλήνιο σύστημα αποτελείται από ένα οριζόντιο δίκτυο διπλών σωληνώσεων, που ξεκινά από το λεβητοστάσιο και τροφοδοτεί τα σώματα των ορόφων. 

Το δισωλήνιο σύστημα θέρμανσης είναι λιγότερο εξελιγμένο, αλλά διαθέτει αρκετά πλεονεκτήματα: 

 • Εξασφαλίζει θέρμανση σε κτίρια που δεν είχαν σχεδιαστεί εξαρχής με αυτή τη δυνατότητα.

 • Εξασφαλίζει την ίδια θερμοκρασία σε όλα τα σώματα.

 • Επιτρέπει την τροφοδοσία θερμαντικών σωμάτων σε πολλούς ορόφους.

 • Εξασφαλίζει τη συνεχή παροχή ζεστού νερού.

 • Προσφέρει επιλογές στον τρόπο διανομής του νερού (κατακόρυφες στήλες ή «ομπρέλα»).

 • Η κατανάλωση ενέργειας ροής είναι μικρότερη, λόγω των μικρότερων μανομετρικών που χρησιμοποιούνται στο συγκεκριμένο σύστημα.

 • Είναι εύκολη η μετατόπιση (έστω μικρή) των σωμάτων, λόγω της ύπαρξης πολλών κατακόρυφων στηλών για σύνδεση.

 • Το απαιτούμενο μήκος του δικτύου είναι σχετικά μικρό και πιο εύκολα προσβάσιμο. Αυτό συνήθως διευκολύνει διάφορες εργασίες επισκευών, συντήρησης κτλ.

Το δισωλήνιο σύστημα θέρμανσης διαθέτει πολλαπλές στήλες παράλληλα τοποθετημένες. Κάθε στήλη με τη σειρά της διαθέτει πολλά σώματα παράλληλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Η διάταξη αυτή εξασφαλίζει συνήθως την ίδια θερμοκρασία σε όλα τα σώματα – με την προϋπόθεση την κατάλληλη μόνωση των σωληνώσεων σε όλο τους το μήκος. Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτού του συστήματος είναι η ταχύτητα του νερού, η οποία είναι σχετικά χαμηλή. 

Ένας τύπος δισωλήνιου συστήματος αυτόνομης θέρμανσης είναι γνωστός ως «ομπρέλα», το οποίο συνιστούμε σε παλαιά κτίρια και κατοικίες δίχως πρόβλεψη για κεντρική θέρμανση. Το σύστημα αυτό περιλαμβάνει ένα οριζόντιο δίκτυο διπλών σωληνώσεων, που διακλαδώνεται κατηφορικά τροφοδοτώντας τα επιμέρους σώματα. 

Αυτόνομη Θέρμανση με Μονοσωλήνιο Σύστημα

Το μονοσωλήνιο σύστημα θέρμανσης είναι αρκετά πιο εξελιγμένο σύστημα αυτόματης θέρμανσης, εξασφαλίζοντας μικρότερο κόστος εγκατάστασης και λειτουργίας. Το μονοσωλήνιο σύστημα επιτρέπει την αυτόνομη θέρμανση κάθε μονοκατοικίας, διαμερίσματος ή τμήματος ενός κτιρίου. Δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ιδιοκτήτη να ελέγχει απόλυτα τόσο τη θερμοκρασία των χώρων του, όσο και το κόστος θέρμανσης ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητές του. Η αυτόνομη θέρμανση επιτρέπει στους ενοίκους να την ανοίγουν και να την κλείνουν κατά βούληση, ανεξάρτητα από τις επιθυμίες ή τις επιλογές άλλων ενοίκων ή χρηστών του κτιρίου, καθώς και να ρυθμίζουν την έντασή της.

Τα κύρια πλεονεκτήματα του μονοσωληνίου συστήματος είναι:

 • Εξασφαλίζει τη συνεχή παροχή ζεστού νερού.

 • Ευκολότερη και ταχύτερη εγκατάσταση σε σχέση με το δισωλήνιο σύστημα – άρα και μικρότερο κόστος.

 • Καλύτερη αισθητική, καθώς δεν υπάρχουν στήλες θέρμανσης στα δωμάτια.

 • Σε περίπτωση προσθήκης ορόφων ή δωματίων στο κτίριο, είναι εύκολη και οικονομική η περαιτέρω επέκταση του συστήματος θέρμανσης.

 • Το νερό κινείται με αρκετά μεγαλύτερη ταχύτητα από ό,τι στο δισωλήνιο σύστημα θέρμανσης, εξασφαλίζοντας ταχύτερη θέρμανση.

 • Το σώμα μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε στον χώρο.

Το μονοσωλήνιο σύστημα θέρμανσης αποτελείται συνήθως από δύο κατακόρυφες στήλες, μία για το σύστημα προσαγωγής και μία για το σύστημα επιστροφής: η στήλη προσαγωγής ξεκινά από την έξοδο του λέβητα τροφοδοτώντας τους συλλέκτες προσαγωγής, γνωστοί και ως κολεκτέρ. Από τους συλλέκτες προσαγωγής ξεκινούν σωλήνες (γνωστοί ως βρόχοι, θερμικά κυκλώματα ή οριζόντια δίκτυα) που διατρέχουν το δάπεδο και εξέρχονται στα σημεία που υπάρχουν τα θερμαντικά σώματα, καταλήγοντας στο συλλέκτη επιστροφής. Αυτός με τη σειρά του συνδέεται στη στήλη επιστροφής που καταλήγει στην επιστροφή του λέβητα.

Ψαχνετε για ανακαινιση με υψηλες προδιαγραφες?

Ατομική Μονάδα Θέρμανσης

Η ατομική μονάδα θέρμανσης είναι ιδανική λύση σε πολυκατοικίες στις οποίες οι ένοικοι επιθυμούν την πλήρη αυτονόμησή τους στο ζήτημα της θέρμανσης. Η εγκατάσταση ατομικής μονάδας θέρμανσης γίνεται με τη χρήση φυσικού αερίου ή πετρελαίου ως καυσίμου. Εφόσον πληρούνται οι νομικές και άλλες προϋποθέσεις για την αυτονόμηση θέρμανσης ενός διαμερίσματος (το καταστατικό της εκάστοτε πολυκατοικίας αναφέρει τους σχετικούς όρους), προχωρούμε στη σχετική συζήτηση με τον ιδιοκτήτη, προτείνουμε την πιο συμφέρουσα επιλογή για εκείνον και τον χώρο του και προχωρούμε στην πραγματοποίησή της. 

Οι πιο συνηθισμένες επιλογές ατομικής μονάδας θέρμανσης είναι οι ακόλουθες: 

 • Αυτόνομη θέρμανση με ατομική μονάδα φυσικού αερίου.

 • Αυτόνομη θέρμανση με ατομικό λέβητα πετρελαίου.

Αυτόνομη Θέρμανση με Ατομική Μονάδα Φυσικού Αερίου

Η εγκατάσταση ατομικής μονάδας αερίου θεωρείται γενικά η πλέον οικονομική επιλογή, η οποία εξασφαλίζει μια σειρά πλεονεκτημάτων:

 • Ταχύτατη θέρμανση όλων των χώρων του διαμερίσματος.

 • Άμεση και συνεχής παροχή ζεστού νερού.

 • Μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας (και συνεπώς και χρημάτων) για θέρμανση και ζεστό. Το όφελος μεγιστοποιείται αν συνδυαστεί αυτή η επιλογή με λέβητα συμπύκνωσης καυσαερίων.

 • Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση.

Σε περίπτωση που επιλέξετε ατομική μονάδα θέρμανσης με φυσικό αέριο, βεβαιωθείτε ότι είστε νομικά κατοχυρωμένοι με βάση τον νόμο και το καταστατικό της πολυκατοικίας σας.

Αυτόνομη θέρμανση με ατομική μονάδα πετρελαίου

Δεύτερη επιλογή για ατομική μονάδα θέρμανσης είναι, φυσικά, ο ατομικός λέβητας πετρελαίου. Η επιλογή αυτή έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα:

 • Το κόστος της εγκατάστασης μιας ατομικής μονάδας πετρελαίου είναι χαμηλό.

 • Ο χώρος σας θερμαίνεται αποτελεσματικά.

 • Με τη χρήση κατάλληλου συστήματος, έχετε μόνιμη παροχή ζεστού νερού.

Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένα μειονεκτήματα σε αυτή την επιλογή:

 • Απαιτείται επαρκής χώρος για την εγκατάσταση της μονάδας θέρμανσης – που δεν είναι πάντοτε εύκολο, ειδικά σε οικοδομές δίχως τέτοια πρόβλεψη. Σημειώστε ότι, κανονικά, η τοποθέτηση λέβητα και δεξαμενής πετρελαίου σε ταράτσες και μπαλκόνια απαγορεύεται. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα μπορούσε να γίνει αυτό με τη συναίνεση και την άδεια των συνιδιοκτητών της οικοδομής, αλλά ακόμη και τότε ο ιδιοκτήτης δεν είναι πλήρως προστατευμένος από πιθανή καταγγελία.

 • Ο ιδιοκτήτης οφείλει να εξασφαλίσει ότι ο καπνός από τον λέβητα δεν θα ενοχλεί τους υπόλοιπους χρήστες του κτιρίου. Αυτό ανεβάζει συχνά το κόστος της εγκατάστασης κατάλληλης καπνοδόχου.

 • Η συντήρηση του λέβητα είναι δύσκολη και απαιτητική εργασία, που ίσως ενοχλεί άλλους ενοίκους.

Θέρμανση Δαπέδου – Ενδοδαπέδια Θέρμανση

Η θέρμανση δαπέδου ή ενδοδαπέδια θέρμανση είναι σύστημα θέρμανσης που χρησιμοποιεί ένα δίκτυο σωληνώσεων εντός του δαπέδου, το οποίο ζεσταίνεται με νερό. Το αποτέλεσμα είναι να θερμαίνεται άμεσα ο χώρος, και πολύ οικονομικά. Άλλα πλεονεκτήματά της είναι τα ακόλουθα

 • Η θερμοκρασία κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλο τον χώρο.

 • Επειδή δεν απαιτούνται θερμαντικά σώματα, εξοικονομείται σημαντικός χώρος.

 • Το κόστος λειτουργίας είναι χαμηλό, λόγω της σχετικά χαμηλής θερμοκρασίας που χρειάζεται να έχει το νερό στο εσωτερικό των σωλήνων. Σε αυτό συμβάλλει και η αξιοποίηση εναλλακτικών πηγών ενέργειας, όπως αντλία θερμότητας. Τα συστήματα αυτά έχουν πολύ χαμηλό κόστος λειτουργίας σε σχέση με το πετρέλαιο και το αέριο, εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση ως και 70%.

 • Η ενδοδαπέδια θέρμανση μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα ή και σε συνδυασμό με άλλα συστήματα θέρμανσης.

 • Είναι ιδανική λύση για ψηλοτάβανων χώρων.

Θέρμανση με Αντλίες Θερμότητας

Οι αντλίες θερμότητας είναι ιδανική εναλλακτική λύση αντί του λέβητα πετρελαίου ή φυσικού αερίου. 

Οι αντλίες θερμότητας είναι ηλεκτρικές μονάδες θέρμανσης με εκπληκτικά ποσοστά ενεργειακής απόδοσης - από 400% έως και πάνω από 600%.

Αποτέλεσμα; Εξοικονόμηση κόστους θέρμανσης έως και 70%.

Ηλιακός Θερμοσίφωνας – Εγκατάσταση Ηλιακού Θερμοσίφωνα

Οι τεχνικοί της Technical Express έχουν μεγάλη πείρα στην εγκατάσταση ηλιακών θερμοσίφωνων παντός είδους, σε κάθε είδους οικοδομές, ταράτσες και κεραμοσκεπές. 

Είτε θέλετε να αντικαταστήσετε τον ηλιακό σας θερμοσίφωνα, είτε να εγκαταστήσετε έναν για πρώτη φορά, το συνεργείο μας θα φροντίσει για την ολοκλήρωση της εργασίας, άμεσα και με ασφάλεια: 

 • Αφού εξετάσουμε προσεκτικά τις ιδιαιτερότητες του εξωτερικού σας χώρου, επιλέγουμε το σημείο τοποθέτησης του ηλιακού θερμοσίφωνα. Σε περίπτωση που ο ηλιακός θερμοσίφωνας τοποθετηθεί σε κεραμοσκεπή, ελέγχουμε πρώτα εξονυχιστικά τη μηχανική της αντοχή και τη σταθερότητά σας, και επιλέγουμε το δοκάρι, πάνω από το οποίο θα γίνει η εγκατάσταση.

 • Αν σκέφτεστε να τοποθετήσετε ηλιακό θερμοσίφωνα σε μπαλκόνι ή βεράντα, βεβαιωθείτε ότι επιτρέπεται από τη σχετική νομοθεσία.

 • Κατασκευάζουμε τη βάση εγκατάστασης, εξασφαλίζοντας στερεή πρόσδεση που θα αντέχει τόσο στον χρόνο, όσο και στους δυνατούς ανέμους. Βεβαιωνόμαστε, επίσης, ότι είναι μακριά από την υδραυλική σας εγκατάσταση, καθώς και ότι θα είναι εκτεθειμένος στον ήλιο για τουλάχιστον 4 ώρες την ημέρα.

 • Με καλυμμένο τον ηλιακό θερμοσίφωνα (ειδικά τα κρύσταλλα των συλλεκτών) για την αποφυγή πιθανής φθοράς, τοποθετούμε τον ηλιακό θερμοσίφωνα με κατεύθυνση προς νότο.

 • Μετά την εγκατάσταση ελέγχουμε τη λειτουργία και την απόδοσή του, ενώ παραμένουμε δίπλα σας για οποιαδήποτε εργασίας συντήρησης ή επισκευής.

Γιατί να Επιλέξετε την TECHNICAL EXPRESS;

 • Γιατί έχουμε μεγάλη πείρα σε υδραυλικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις συστημάτων θέρμανσης παντός είδους:  
  σε σπίτια και διαμερίσματα·
  καταστήματα, βιοτεχνίες, βιομηχανίες και χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος·
  δημόσιες υπηρεσίες, νοσηλευτικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα·

 • Γιατί διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό και υποσχόμαστε άριστο λειτουργικό αποτέλεσμα και άριστη ασφάλεια.

 • Γιατί τηρούμε τις προθεσμίες που έχουμε υποσχεθεί και αφήνουμε τον χώρο σας καθαρό και τακτοποιημένο.

 • Γιατί σας ακούμε προσεκτικά και σεβόμαστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

 • Γιατί αναλαμβάνουμε υδραυλικές εγκαταστάσεις στην Αθήνα, αλλά και εκτός Αττικής, ιδίως σε Κυκλάδες, Σποράδες, Δωδεκάνησα, αλλά την υπόλοιπη Ελλάδα.

Υδραυλικές & Θερμαντικές Εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Αττική & Υπόλοιπη Ελλάδα

Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματίες σε :

 Αθήνα και Αττική,

 Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο,

 Κυκλάδες, Σποράδες, Δωδεκάνησα,

 όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Με εγγύηση την πείρα και τη φήμη μας ως επαγγελματίες, υποσχόμαστε άριστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα, ακρίβεια στην τήρηση των προθεσμιών και απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Μιλήστε μαζί μας.

Σύντομα ο καλύτερος λόγος να μας επιλέξετε θα είναι η γνωριμία μας.

Καλέστε μας τώρα στο 210 277 0313 ή στο 694 704 0482

Ψαχνετε για ανακαινιση με υψηλες προδιαγραφες?

Όρους Χρήσης & GDPR